Inter gir seg ikke uten kamp, men Liverpool avanserer

Liverpool Anfield

Liverpool vant 0-2 på San Siro for to uker siden etter to dødballscoringer i det som lenge egentlig var en jevn batalje. Fram til 45 minutter spilt kunne det nemlig vippet begge veier, med enkelte sjanser til begge lag og høy intensitet hele veien.

De første 20 minuttene i andreomgang dominerte så Inter det meste av banespillet og kom seg farlig frampå flere ganger, med en tydelig mangelvare i form av sluttprodukt. Dermed gikk i stedet Liverpool hen og fikset 0-1 ved innbytter Roberto Firmino, etter en corner fra Andrew Robertson mot første stolpe.

Åtte minutter senere mottok så Mohamed Salah ballen i beina etter en heading ned fra stjernestopper Virgil van Dijk, denne gang etter frispark, og egypteren satte kula enkelt til side for Samir Handanovic – riktig nok via et Inter-bein.

Dermed er utgangspunktet nokså greit for Liverpool i forkant av dette motsatte oppgjøret på Anfield. Inter skal på sin side ha honnør for å hengt med lenge, og tidvis vært bedre enn motstanderen, men bør ha øvd på avslutningene sine før kveldens kamp.

Laget som avanserer i kveld er klare for kvartfinaler, som spilles om to uker igjen.

[sports data-token=’MjV5E8GMt89cxxpzv3GA1GKh84h7LW46IZZMCfpO’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Forventede lagoppstillinger

Liverpool:

Alisson;
Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson;
Henderson, Fabinho, Keita;
Salah, Jota, Diaz

Fravær: Ingen definitive fravær for Klopp å bekymre seg over, men både Alcantara, Firmino og Matip er usikre. Dog har alle tre vært på trening de siste dagene.

Inter:

Handanovic;
Skriniar, De Vrij, Bastoni;
Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Gosens;
Dzeko, Martinez

Fravær: For gjestene sin del er Nicolo Borrella utilgjengelig også i dag, da han soner sin siste av to kampers karantene i europeisk fotball. Dermed får han ikke vist seg fram for Klopp, som skal være interessert i midtbanespilleren, i dag heller.

Spilltips: Inter får hull på byllen, men Liverpool vinner

Det er én ting som er klinkende klart før kveldens kamp, og det er at Inter må opp og score mål. Minst to av dem faktisk. Med andre ord vil vi se et offensivt bortelag, som vil komme til sjanser, men som også åpner opp for farlige kontringer for hjemmelaget.

Og selv om Liverpool har en relativt komfortabel ledelse forventer jeg å se de fleste av de offensive stjernene på banen i kveld, noe som som oftest betyr nettkjenninger for Jurgen Klopps menn.

Så jeg ser det som rimelig plausibelt at Inter klarer å få hull på byllen, men ikke klarer å stå imot Liverpools offensive kraft, spesielt ikke når de selv må opp og frem.

Unibet gir fine 3.05 i odds fchamor at begge lag scorer og Liverpool vinner.

Nedenfor ser du de beste oddsene på markedet for 1X2, du kan gå til bookmakeren du foretrekker for å se utvidede odds for oppgjøret. Kampstart er klokken 21:00.

[odds data-token=’4UjOMWC0mFWurcTCeK5pVqrDYm3WHThkkJe1fjoS’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler