Odds og spilltips til Haugesund mot Brann i Eliteserien

FK Haugesund – SK Brann
Haugesund stadion
Lørdag klokken 18.00

Haugesund og Brann kjemper begge om medaljer i Eliteserien. En taper på lørdag kan i praksis være ute av den kampen, tre runder før slutt. Vi gir deg odds og spilltips.

Tapt fire på rad

Brann åpnet årets sesong der de avsluttet forrige sesong, da de havnet på andreplass. Helt fram til sommeren ga klubben Rosenborg god konkuranse om førsteplassen, men har siden sommeren havnet hele 17 poeng bak serielederen.

Og fra å ligge på topp tre mer eller mindre hele sesongen er klibben nå nede på femteplass, fire poeng bak Sarpsborg 08 på tredjeplass, og den gode sesongen kan, om klubben ikke reiser seg, ende opp som en helt middelmådig en.

De fire siste kampene har endt med tap, henholdsvis 2-1 borte mot Vålerenga, 0-4 hjemme mot Kristiansund, 1-0 borte mot Molde og 0-3 hjemme for Rosenborg.

Nå gjenstår det fire kamper for laget til å redde en respektabel plassering på tabellen og først ut er Haugesund borte på Haugesund stadion.

Étt poeng bak

Haugesund tok en imponerende fjerdeplass forrige sesong, og har også i år prestert godt, men også ujevnt. De fire siste kampene har endt med to tap og to seire om en annen og laget bør vinne lørdag for å fortsatt ha sjans til å ta medalje.

Det ble et knepent 1-0-tap borte mot Molde forrige helg mens forrige hjemmekamp endt med en 2-0-seier mot Sandefjord.

Skader og suspensjoner

Haugesund kan melde om en så og si skadefri tropp der kun Kristoffer Velde er uaktuell, heller ingen Haugesund-spillere må stå over grunnet karantene.

Troppen til brann er også mer skadefri enn den har vært på flere måneder, kun keeper Alex Horwath og spiss Jakob Orlov er uaktuelle, begge er ute for resten av sesongen.

Tidligere møter

Kun femten ganger tidligere har de to lagene møttes til tellende kamper, alle i Eliteserien. Brann har vunnet syv ganger mens Haugesund har vunnet fem. Tre har endt med uavgjort.

Første møtet mellom lagene i årets sesong på Brann stadion endte med 3-1-seier til Brann, mens en treningskamp i vinter endte 1-1 i Bergen.

Spilltips: Brann vinner

Brann har flere av spillerne som har vært utilgjengelige den siste tiden tilbake igjen, som Kristoffer Barmen, Daniel Braaten og Bismar Acosta. Og å tape fem kamper på rad er nesten utenkelig fordagens Brann, med trener Lars Arne Nilsen i spissen. Vi tror vi vil se et helt annet Brann-lag på bortebane nå enn man gjorde i Molde for to uker siden.

Odds for kampen hos bet365:

Haugesund: 2.30

Uavgjort: 3.20

Brann: 3.10

Vi går for Brann-seier til 3.10 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler