Glimt fullfører oppgaven tross vanskelig oppkjøring

Glimt leder 3-0 etter hjemmekampen mot færøyske KÍ Klaksvík, men har fått en vanskelig oppkjøring til returmøtet. Nivåforskjellen skal uansett være såpass stor at Glimt enkelt avanserer til neste kvalikrunde.

For med tåke og utfordrende værforhold på Færøyene har Bodø/Glimt sin kamptropp enda ikke fått lov til å forlate Bodø når denne artikkelen blir skrevet tirsdag ettermiddag.

De regjerende norske mesterne skulle egentlig ha reist i går formiddag, men med stengt lufthavn på Færøyene ble avreise utsatt flere ganger, og til slutt flyttet til i dag. I morges var tåken enda ikke lettet, og avspark i kveld klokken 20:00 ser ut til å gå i vasken.

Glimt reiser uansett sørover så snart været tillater det, og i verste fall blir kampen spilt i morgen. Torsdag kan også være en mulighet, men da skal Glimt ha hjelp av NFF, for å flytte kampen mot borte mot Hamkam lørdag til søndag.

OPPDATERING: Kampen blir utsatt

Og så er det bekreftet at Glimt etter alle solemerker ikke kommer seg til Færøyene i dag, og at de mer UEFA om at kampen blir utsatt til i morgen.

Det vil trolig både KI og UEFA gå med på, og så får vi se om Glimt til slutt kommer seg til de værutsatt øyene i Nordsjøen, enten om det er i dag eller i morgen.

Siste nytt nå er at Glimt sitter på et fly på vei mot Varga, men ett flyet blir omdirigert til enten Bergen eller Aberdeen om tåken fortsatt ikke har lettet. Nytt kamptidspunkt er klokken 19:00 norsk tid onsdag.

Forventede lagoppstillinger:

Glimt kommer trolig til å gjøre et par små utskiftninger fra laget som vant mot Sarpsborg 08 i helgen, men Kjetil Knutsen ønsker nok å holde en viss stabilitet i førsteelleveren.

Det er vanskelig å finne nyheter om hjemmelaget, men det er hvert fall ingen karantener eller skader fra forrige kamp å melde om.

KI

Rosenørn;
Pavlovic, Brinck, Vatnsdal, da Silva;
Joensen, Bjartalid, Andreasen;
Mikkelsen, Klettskard, Kronberg

Glimt:

Haikin;
Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo;
Vetlesen, Hagen, Saltnes;
Solbakken, Boniface, Pellegrino

Spilltips: Glimt vinner

Føler meg meget trygg på at Glimt vinner dette oppgjøret, om det så blir i kveld, i morgen eller torsdag, og uansett hvor dårlige forberedelsene blir.

Og når oddsen faktisk ikke er sånn alt for ille hos flere av bookmakerne, er det et greit spill nå i disse rolige oddstider. har sett odds helt opp mot 1.68 hos enkelte bookmakere, som for eksempel hos Nordicbet.

Vinneren av dette dobbeltoppgjøret er altså klare for den andre kvalifiseringsrunden, der vinneren av kampen mellom The New Saints og Linfield venter, der står det 1-0 etter første oppgjør.

Nedenfor kan du se oddsen på HUB hos utvalgte partnere:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler