Fredagstipset: Bayern cruiser videre

Bayern Munchen fans

Bortsett fra feilskjæret hjemme mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga har Bayern Munchen sett mer eller mindre ustoppelig ut så langt denne sesongen, ikke minst i Champions League, der de står med full pott når det gjenstår to kamper i gruppe E.

Men også i Bundesliga ser det meget godt ut, og etter elleve serierunder ligger de ni ganger regjerende mesterne på førsteplass på tabellen med 28 poeng, fire mer enn Borussia Dortmund på andreplass.

Det har kun blitt poengtap i nevnte hjemmekamp mot Eintracht Frankfurt og 1-1 borte mot Borussia Monchengladbach i den første serierunden, og med utrolige 40 mål scoret allerede ser det vanskelig ut å stoppe laget fra Bayern, i nok en sesong.

Svak start på sesongen for vertene

Augsburg på sin side, har startet sesongen som de avsluttet den forrige. Kun én seier ble det på de siste syv serierundene forrige sesong, og de endte til slutt på en trettendeplass, kun tre poeng over nedrykkskvalifisering.

Med to seire på de første elleve ligarundene er laget plassert på nettopp nedrykkskvalifisering før denne kampen. Markus Weinzierls menn vant riktignok sin forrige hjemmekamp mot Stuttgart 4-1, men ble raskt plassert ned på jorden igjen med 0-1 borte mot Wolfsburg før landslagspausen.

Forventede lagoppstillinger

Augsburg: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw (k), Oxford, Pedersen; Caligiuri, Maier, Dorsch, Vargas; Finnbogason, Zeqiri
Utilgjengelig: Civeja (hofte), Strobl (kne), Uduokhai (hamstring)
Usikker: Niederlechner (fot), Sarenren Bazee (kne)

Bayern: Neuer (k); Pavard, Upamecano, Hernandez, Richards; Sabitzer, Goretzka; Gnabry, Müller, Sane; Lewandowski
Utilgjengelig: Coman (muskelskade), Stanisic (utelatt), Süle (utelatt), Kimmich (karantene)
Usikker: Tillman (kne), Ulreich (kne)

Spilltips: Bayern (-1) leder til pause

Som nevnt tidligere har Bayern ikke hatt problemer med å score mål så langt sesongen, og Nagelsmanns menn mangler bare ett mål til å slå rekorden på 100 Bundesliga-mål i ett og samme kalenderår. Lewandowski er den store bidragsyteren, og polakken står med hele 13 mål på elleve ligakamper så langt.

Augsburg har flest mål i kampens første kvarter av alle Bundesliga-lagene så langt denne sesongen, og har sluppet inn mål i kampens første 15 minutt i de tre foregående ligakampene. Bayern har heller ikke holdt tilbake på bortebane, og står med tre mål eller mer i de fire siste bortekampene i Bundesliga, og de scorer flere i første omgang enn i andre.

At Bayern leder med to mål til pause høres ikke ut som en usannsynlighet, og når man får 2.85 i odds for det hos Bethard slår jeg til. Bethard gir også 100% bonus på opp til 1000 kroner til alle sine nye kunder.

  • Vårt tips: Bayern (-1) til pause.
  • Odds: 2.85
  • Bethard: Spill her!

Kampstart er klokken 20:30 i kveld.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler