Spilltips til kveldens FA-cup-kamp mellom Wolves og Liverpool

Molineux wolves

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Liverpool vinner – 1.95 i odds!

Liverpool har fått den klart største utfordringen av de seks toppklubbene i England i den tredje runden av verdens eldste fotballturnering, FA-cupen, når de i kveld gjester Wolverhampton på Molineux.

Wolverhampton – Liverpool
Molineux stadion, Wolverhampton
FA-cupen, tredje runde
Mandag klokken 20:45

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Wolverhampton: Ruddy; Bennett, Coady, Dendoncker; Doherty, Neves, Moutinho, Vinagre; Gibbs-White; Bonatini, Traore
Fravær: –

Liverpool: Mignolet; Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Moreno; Milner, Fabinho, Keita; Shaqiri, Sturridge, Mane
Fravær: Gomez, Matip

Les mer om kampen her: Liverpool med tøffest motstand av topp seks-lagene

Spilltips: Liverpool vinner

Som vi har sett I kampene spilt over helgen hviler de fleste Premier League-lagene en god del av de faste førstelagsspillerne sine i denne runden av FA-cupen, og det er ingen forskjell i dette oppgjøret.

Begge lagene kommer til å stille med førsteellevere der en god del spillere som ikke har fått så mye spilletid så langt i sesongen får en etterlengtet start, i kombinasjon med et par faste spillere.

Og ser man på de to trolige startoppstillingene er det Liverpool som stiller med det klart beste laget, til tross for at spillere som Salah og Firmino ikke starter. Det skyldes mye skadene i midtforsvaret, som tvinger Klopp til å starte med blant annet Van Dijk. Det kan vise seg på bli svært utslagsgivende.

Vi kan ikke se annet enn at Liverpool kommer seirende ut av dette oppgjøret, og tar et nytt steg mot finalen i turneringen de ikke har vunnet siden 2006.

Unibet gir pene 1.95 i odds for Liverpool-seier etter fulltid.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler