Spilltips: Manchester United tar imot Championship-bunnlaget Reading

Manchester United Reading spilltips

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Utd vinner begge omganger: 1.84 i odds!

Det er klart for den tredje runden i den engelske FA-cupen, og den første cupkampen for Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-trener. Gjestene sliter i bunnen av Championship, og byttet også manager like før jul.

Manchester United – Reading
Old Trafford, Manchester
FA-cupen, runde tre
Lørdag klokken 13:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: Romero; Dalot, Jones, Lindelof, Darmian; Fred, Fellaini; Chong, Gomes, Sanchez; Lukaku
Fravær:

Reading: Jaakola; Yiadom, Ilori, O’Shea, Richards; Rinomhota, Swift; Harriott, Aluko, Barrow; Bodvarsson
Fravær: Blackett, Bacuna

Les mer om kampen her: United sparket en portugisisk sølvrev før jul – Reading ansatte en

Spilltips: Hjemmelaget vinner begge omgangene

Dette skal være grei skuring for Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-lag. Med to verdensstjerner potensielt med fra start tror vi dette kan bli stygt for Reading.

Klubben som ikke for alt for mange sesongen siden var å finne i Premier League har nok tankene på neste Championship-kamp, til tross for at de nå skal spille på drømmenes teater.

Det handler om å dra derfra med æren i behold, og samtidig spare mest mulig krefter til den tøffe våren som venter dem i ligaen.

Dette er Ole Gunnar Solskjærs sjanse til å finpusse angrepsspillet, og ikke minst nok en gang holde nullen for å få den nødvendige selvtilliten som trengs i forsvarsleddet.

Vi tror United kommer svært godt ut av det, og at de vinner begge de to omgangene. Det gir 1.84 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler