FA-cup kvartfinale: Manchester United møter Wolverhampton borte

Wolverhampton Manchester United spilltips

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United har fått en svært tøff oppgave i FA-cupens kvartfinaler når de lørdag kveld gjester formsterke Wolverhampton på Molineux stadion.

Se kampen med live stream ⚽? Gjør det hos Unibet!

200% bonus på første innskudd!

Wolverhampton Wanderers – Manchester United
Molineux stadion, Wolverhampton
FA-cupen, kvartfinale
Lørdag klokken 20:55

Se kampen hos: Unibet

Til tross for at det lenge så ut til å bli en mislykket sesong for Manchester United har mye snudd siden Ole Gunnar Solskjær kom inn dørene før jul i fjor. Man har selvsagt ingen sjans til å løfte Premier League-trofeet denne sesongen, men man er enda med i kampen om to pokaler.

Og den ene er FA-cupen. Etter den sterke 2-0-seieren borte mot Chelsea i slutten av forrige måned er man nå blant de åtte gjenværende lagene, og Wolverhampton er laget som står mellom United og en plass i semifinalene.

Manchester United og byrival Manchester City er de to eneste gjenværende topplagene i turneringen, City møter Championship-laget Swansea City på bortebane noen timer før United på lørdag.

Men Wolverhampton er langt i fra noen «walk in the park» for Solskjærs menn. «Ulvene» fra byen utenfor Birmingham er kanskje den største positive overraskelsen i Premier League så langt, og befinner seg på en syvendeplass på ligatabellen. Forrige helg ble det et sterkt 1-1-resultat borte mot Chelsea for Nunos menn.

Manchester United på sin side kommer fra det første tapet i Premier League under Ole Gunnar Solskjærs ledelse, da Arsenal vant 2-0 på Emirates forrige helg.

Spill på kampen og få et Rizk-fritt bet!

Spill for 200 kr eller mer på en av kvartfinalene

Lagnyheter

Wolverhampton har Ryan Bennet ute med suspensjon på grunn av for mange gule kort, men ellers er troppen både skade- og karantenefri.

For Ole Gunnar Solskjærs del er det fortsatt en god del skader å ta hensyn til. Alexis Sanchez, Antonio Valencia, Ander Herrera, Jesse Lingard og Juan Mata er alle usikker før oppgjøret på lørdag.

Forventede lagoppstillinger

Kommer nærmere avspark

Spilltips: Uavgjort ved full tid

Vi er en følelse av at Manchester United er det laget som kommer til å avansere til slutt, men det kommer ikke til å bli enkelt. Wolverhampton har ikke vunnet en pokal siden 1980, da de vant Ligacupen. Men man skal helt tilbake til 1960 for å finne forrige gang de løftet FA cup-pokalen.

Med andre ord vil vi trolig få se et heltent Wolverhampton-lag, som nå ser på FA-cupen som sin desidert største sjans for heder og ære denne sesongen.

Vi tror Wolverhampton holder Manchester United til uavgjort til fulltid, men at det er bortelaget som til slutt trekker det lengste strået.

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler