Spilltips til kveldens FA-cup-kamp mellom Chelsea og Manchester United

Chelsea Manchester United spilltips

Se kampen med live stream ⚽? Gjør det hos Unibet!

200% bonus på første innskudd!

Chelsea slo United 1-0 i forrige sesongs finale på Wembley i mai 2018. Men begge klubbene har byttet manager siden den gang, og det er sistnevnte som er i den klarte beste formen for tiden.

Chelsea – Manchester United
Stamford Bridge, London
FA-cupen, femte runde
Mandag klokken 20:30

De to klubbene har hatt spillefri helg, etter at begge var i aksjon i Europacupene i midtuken forrige uke. Ole Gunnar Solskjær gikk på sitt første tap som Manchester United-trener da Paris Saint Germain stakk av med en 2-0-seier på Old Trafford i den første kampen av Champions Leagues åttendedelsfinaler.

Chelsea på sin side var på besøk på Swedbank Arena i Malmø der Malmö ble slått 2-1, og dermed tok laget fra London med seg en behagelig ledelse til returoppgjøret som blir spilt allerede torsdag denne uken på Stamford Bridge.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Emerson; Kante, Jorginho, Barkley; Willian, Higuain, Hazard

Manchester United: Romero; Young, Jones, Smalling, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Mata; Lukaku, Rashford

Spilltips: Manchester United går videre

Chelsea kan for all del ikke tro at problemene er løst selv om det ble en borteseier mot Malmö forrige uke. Problemene i klubben sitter dypt, og det går rykter om til dels stor misnøye med trener Maurizio Sarri blant spillerne.

Men det har sikkert også spredt seg litt usikkerhet rundt Manchester United etter tapet i Champions League, er flyten Ole Gunnar Solskjær har fått i sin start som trener på vei til å forsvinne?

United-laget ble godt avkledd av et PSG-lag som manglet både Neymar og Cavani. Men selvsagt ikke i nærheten av så avkledd som det Chelsea ble av Manchester City forrige helg, da det endte 6-0 på Etihad stadion.

Vi tror flyten Manchester United har hatt hjemme i England under Solskjær fortsetter, og at de sørger for at krisen i Chelsea virkelig tilspisser seg. Blir dette Sarris siste kamp som Chelsea-trener?

Vi går for Manchester United-avansement til oddsen 2.35 hos Unibet.

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler