Spilltips rosenborg breidablik og Bodø/Glimt - Kauno Zalgiris
Rosenborg og Glimt avanserer komfortabelt i kveld

  Bodø/Glimt - Kauno Zalgiris

  Europa League - 1. kvalifiseringsrunde
  Aspmyra stadion, Bodø

  Glimt er klar for å smake på europeisk fotball for første gang siden 2004, da Besiktas var såvidt sterkere i den første runden av UEFA-cupen. Nå venter en langt mer overkommelig moststander i den første kvalifiseringsrunden av Europa League, og det er knyttet store forventninger til hva dette Glimt-laget kan vise frem i Europa.

  Kauno Zalgiris er en klubb som er mer kjent for basket i hjemlandet, og fotballklubben kom på fjerdeplass i den litauske ligaen i fjor. Klubben prøvde seg i Europa for første gang sist sesong, da det ble 0-6 sammenlagt for kypriotiske Apollon Limassol i den første kvalifiseringsrunden. Denne sesongen ligger de så langt på en tredjeplass i hjemlig liga, og de vant sin forrige ligakamp 1-0 borte mot Panevezys.

  Bodø/Glimt knuste Start hele 6-0 i helgen, og klubben cruiser videre mot sitt første Eliteserie-gull i historien.

  Med tanke på nivåforskjellen på den norske og den litauske ligaen, er dette trolig et lag som hadde slitt med å holde plassen i Eliteserien. Og når Glimt scorer nærmere fire mål i snitt i ligaen, ser jeg ikke annet enn at dette blir fullstendig Glimt-overkjøring, og jeg går for over 3,5 mål til Glimt til 2.28 i odds hos Unibet.

  Det er som kjent ingen returkamp, og alt skal avgjøres her på Aspmyra stadion i kveld. 


 • Bodø/Glimt - Kauno Zalgiris

 • Europa League-kvalik
  27.. august
  18:00
 • Glimt scorer over 3,5 mål

 • odds hentet kl 14:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

  Rosenborg - Breidablik

  Europa League - 1. kvalifiseringsrunde
  Lerkendal stadion, Trondheim

  Rosenborg skal i aksjon én time senere enn Glimt, og møter det som er en minst like overkommelig motstander som Glimt. Breidablik er første hinder på det som er en mer kronglete vei mot et europeisk gruppespill enn Rosenborg historisk har vært vant med. De fikk smake på det i fjor, da de måtte gjennom hele fire kvalifiseringsrunder til Champions League, tapte på målstreken mot Dinamo Zagreb og til slutt endte opp i Europa League-gruppespillet.

  Denne gang er Europa League-gruppespill hovedmålet, og om Rosenborg ikke er maks uheldig, kan veien dit ikke være alt for uoverkommelig. Men først skal Breidablik beseires på hjemmebane. De to klubbene møttes i Champions League-kvaliken tilbake i 2011/12, og da vant faktisk Breidablik sin hjemmekamp 2-0. Kampen i Trondheim endte med 5-0 til Rosenborg, som dermed avanserte komfortabelt til slutt. Nå skal det kun spilles i Trondheim, og vi er trygg på at Eliteseriens for øyeblikket fjerde beste lag skal vinne greit mot laget som ligger som nummer tre i den islandske ligaen.

  Rosenborg har sett meget solide ut bakover, men antall må fremover er ikke på Glimt-nivå. Vi går for Rosenborg-seier + under 5.5 mål til 1.77 i odds hos Unibet.


 • Rosenborg - Breidablik

 • Europa League-kvalik
  27. august
  19:00
 • H + Under 5.5 mål

 • Odds hentet kl 14:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.