Våre spilltips til den andre runden i Eliteserien 2020

Spilltips og oddstips til Eliteserien runde 2 sesongen 2020

Søndag 21. juni:

Bodø/Glimt – Haugesund

Bodø/Glimt var blant klubbene som sparket i gang Eliteserien på tirsdag, da de møtte fjorårets cupmester Viking på bortebane. Det var knyttet lavmælte forventninger til fjorårets sølvvinnere fra Eliteserien før denne sesongen. Nøkkelspillere fra den fantastiske sesongen i fjor er borte, og påfølgende sesonger etter år med stor suksess kan ofte være tøffe.

Men til tider var det akkurat som å se Bodø/Glimt i 2019 på Viking stadion tirsdag. Til tross for at de kom under to ganger i den første omgangen snudde Kjetil Knutsens menn det til seier takket være tre scoringer i andre omgang. et glitret tidvis offensivt fra de gulkledde, og ting kan tyde på at de blir å regne med også denne sesongen.

Haugesund tok imot Brann på hjemmebane onsdag, og i motsetning til Glimt var det ikke mye som stemte fremover på banen for araberne. Kun en skikkelig sjanse kan man kreditere hjemmelaget, og målet i 1-2-tapet kom takket være et noe billig straffespark.

Det er også ting å jobbe med bakover for Haugesund, som defensiv markering, som var der det glapp når Brann gikk opp i føringen hele fem minutter på overtid.

Med det vi så av blant annet Jens Petter Hauge og Philip Zinckernagel på tirsdag friskt i minnet, forventer vi et offensivt Glimt-lag som kommer til å dominere dette oppgjøret. Og vi tror det kan resultere i en del mål.

Vi går for over 2.5 mål til hjemmelaget.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler