Spilltips Eliteserien 2020 runde 4: Glimt fortsetter der de slapp – Målfattig i Bergen

Brann Rosenborg og Glimt Sarpsborg 08 spilltips

Brann – Rosenborg

Rosenborg drar til Bergen etter en begivenhetsrik uke. Etter forrige helgs tap mot Molde ga styreleder Koteng, etter intens møtevirksomhet, Eirik Horneland den beryktede fulle tilliten. Torsdag tapte Rosenborg 2-3 hjemme for Glimt, og fredag morgen var Horneland ferdig i klubben.

Ingen erstatter er på plass, og det er Trond Henriksen som styrer skuten i søndagens oppgjør på Lerkendal stadion. Han har fått to dager på seg til å sette sitt preg på mannskapet, og det er vanskelig å si hva man skal forvente av Rosenborg søndag kveld.

Brann gikk på sitt første poengtap onsdag, da Aalesund holdt bergenserne til 2-2 på Color Line stadion. Men Brann var det beste laget, og er nok uansett fornøyd med syv poeng på de første tre kampene denne sesongen.

Lars Arne Nilsens menn har sett virkelig friske ut så langt. Forsvarsspillet sitter fortsatt fra forrige sesong, men fremover på banen ser man ut som et helt nytt lag i forhold til fjorårssesongen. Spesielt Bamba har prestert godt, og ser ut til å endelig få sitt gjennombrudd i Brann-trøyen.

Det er to gode forsvarslag som møtes, og vi ser ikke helt for oss at dette kommer til å bli en målbonanza. Derfor går vi for under 2.5 mål til 1.80 i odds.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler