Spilltips til de to siste kampene i runde tre av Eliteserien 2020

Sarpsborg 08 – Strømsgodset

• Sarpsborg stadion, Sarpsborg
  • Eliteserien runde 3
  • 18:00

Sarpsborg kommer til dette oppgjøret med to tap på de to første forsøkene denne sesongen. I første runde ble det 0-1 hjemme for Vålerenga, mens Shuaibu Ibrahim sørget for 1-0 til Mjøndalen på Consto Arena på lørdag. Målet kom midtveis i den andre omgangen, men Sarpsborg klarte aldri å slå tilbake, til tross for at de dominerte banespillet i store deler av kampen.

Det var tydelig i kampen mot Mjøndalen at laget til Mikael Stahre mangler kvalitet i de avgjørene fasene i angrepsspillet. Det var knyttet store forventinger til spesielt Jørgen Strand Larsen før sesongen ble sparket i gang, men 20-åringen har til gode å både overbevise og ikke minst score mål.

Strømsgodset tok sin første trepoenger for sesongen søndag, da de takket være Johan Hove som banket målen i mål fra 10-12 meter allerede etter to minutters spill. Det var en noe heldig seier, da Odd var det klart beste laget i den andre omgangen. Men Godset holdt unna, med en god del urutinerte spillere på banen. Tidligere forrige uke ble det 2-2 borte mot nyopprykkede Start i sesongpremieren. Dermed står drammenserne med fire poeng på to kamper, noe de trolig er nokså fornøyd med.

Det er ikke mye som tyder på at det blir scoret mye mål i dette oppgjøret. Vi synes Godset har sett friskest ut av de to lagene i sesongens to første kamper, og går for en knapp borteseier.