Tips: Gullfavorittene Molde og Rosenborg vinner begge i kveld

spilltips eliteserien

Stabæk – Rosenborg

Rosenborg har fått et lite oppsving etter at Horneland forsvant ut dørene på Lerkendal. Trond Henriksen har det midlertidige ansvaret og laget har plukket 4 poeng på de to siste.

2-1 borte mot Brann og senest 1-1 hjemme mot VIF har forhåpentligvis sendt litt positive vibber inn i spillergruppen igjen.

Overgangen til Børven gikk endelig gjennom og han får trolig bra med spilletid fremover. Jeg tror det vil gi en sårt tiltrengt vitamininnsprøyting offensivt for trønderne. Ikke minst sikret de seg returen til Per Ciljan Skjelbred, så ikke avskriv det tidligere mesterlaget ennå.

Luken til Glimt og Molde er allerede stor, så de har heller ikke råd til så mange poengtap fremover. Det i seg selv bør sette fokuset og motivasjonen i høygir.

RBK har utrolig mye å gå på, men jeg tror de fortsetter fremgangen mot Stabæk og tar 3 nye poeng. Mulig jeg overvurderer RBK da de fortsatt er langt unna potensialet sitt, men jeg tror faktisk dette er et dårlig tidspunkt å møte dem på. Maskineriet begynner å våkne til live og fortsetter de fremgangen fra kampene mot Brann og VIF og hever seg ytterligere et hakk, skal de være mer enn gode nok til å slå Stabæk.

Sistnevnte har åpnet godt med 2-2-1, men lag som Mjøndalen, Sandefjord og Strømsgodset har vært motstandere. Jeg tror dette er et ugunstig tidspunkt å møte RBK på. Trønderne er i angrepsposisjon og ting begynner å sette seg. Da mener vi at Stabæk ikke har nivået som trengs for å stoppe dem.