Spilltips Start - Viking og Vålerenga - Aalesund
Spilltips: Nedturene fortsetter for opprykkslagene Start og Aalesund

  Lørdag 04. juni:

  Start - Viking

  Den sjette runden i Eliteserien 2020 sparkes i gang på Sparebanken Sør Arena i Kristiansand, lørdag klokken 18:00. Nyopprykkede Start tar imot regjerende cupmestere Viking, for første gang siden 2016-sesongen. Ingen av de to klubbene har hatt en voldsomt god sesongstart, men gjestene kunne glede seg over sesongens første seier i midtuken.

  De to tidligere Brann-spillerne Kristoffer Løkberg og Veton Berisha sørget for at Sandefjord, som også rykket opp før denne sesongen, ble slått 2-0 hjemme i Stavanger på onsdag. Siddisenes første trepoenger sørger for at Bjarne Berntsens menn nå står med fire poeng på fem ligakamper, noe som holder til 12. plass før denne runden settes igang.

  Nå venter det andre nyopprykkede laget på rad for Viking. Start står med fattige to poeng etter fem kamper, og spesielt det siste tapet, borte mot Haugesund, var surt. En kjedelig kamp så ut til å ende 0-0, helt til Jesper Daland klarerte en corner direkte i eget mål på overtid. Like etter scorer Daland på corner igjen, men denne gang i riktig mål. Dessverre for både han og Start blir det blåst frispark imot, og kampen ender med et 0-1-tap.

  Start må klare seg uten Afeez Aremu som igjen er ute med en kneskade, mens Martin Ramsland enda ikke er friskmeldt fra sin lyskeskade.

  Vikings Runar Hove er utilgjengelig med en strekk, mens Jefferson de Souza er tvilsom. Det er ellers ungen nye skadeproblemer for de to lagene.

  Start har tapt sine tre siste kamper, og må klare seg uten flere fremtredende spillere i dette oppgjøret. Viking kom igang i midtuken, og det var spesielt viktig for Veton Berisha å få sitt første spillemål. Jeg tror Viking sikrer seieren her, og fortsetter der de slapp i 2016, da de vant 1-0.


 • IK Start - Viking FK

 • Eliteserien
  04. juli
  18:00

  Odds hentet fredag kl 14:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

  Vålerenga - Aalesund

  Dag-Eilev Fagermos Vålerenga tar imot Oslo-gutten Lars Bohinens Aalesund på Intility Arena lørdag kveld. Gjestene rykket opp til Eliteserien etter en forrykende sesong i OBOS-ligaen sist år, men har ikke klart å gjenskape fjorårets spill så langt i 2020.

  Vertene tok poeng borte mot Rosenborg i midtuken, og var til tider bedre enn vertene på Lerkendal stadion. Ser bedre ut enn på mange sesonger, og fremtiden ser lys ut under den tidligere Odd-trenerens ledelse.

  Er favoritter i dette oppgjøret, mot et Aalesund-lag som har sluppet inn flest mål i Eliteserien så langt (17). Kommer fra 1-3 hjemme mot Mjøndalen, der Bohinen startet med en midt sagt overraskende laguttak.

  Greit nok at kampene kommer tett gjennom denne sommeren, men laget var ekstremt b-preget, der blant annet toppscorer Holmbert Fridjonsson ble utelatt.

  Vi regner med å se et sterkere AaFK-lag her, men tror det blir tøft mot Vålerenga som kun står med ett tap så langt, og som kommer med selvtillit etter seieren mot Viking og poenget mot Rosenborg. Gjestene mangler også sin forsvarssjef Gretarsson.

  VIF har sett betydelig friskere ut i sesongstarten, og jeg tror dette blir en relativt komfortabel seier. Jeg går for hjemmeseier med 0-1 i handicap.


 • Vålerenga - Aalesund

 • Eliteserien
  04. juli
  20:30
 • Hjemmeseier med 0-1) handicap

 • Hentet fredag klokken 15:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1000 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder