Eliteserien tips runde 11 molde vålernega mjøndalen odd
Eliteserie-tips runde 11: Molde raskt tilbake i seiersformen

  Onsdag 29. juli:

  Mjøndalen - Odd

  Consto Arena, Mjøndalen
  Eliteserien, runde 11

  Gjestene har vunnet tre av sine fire siste kamper, og har med det klatret opp til en sterk fjerdeplass på tabellen. Helgens runde endte med 3-2 hjemme mot tabelljumbo Aalesund.

  Vertene tapte knepent borte mot Sandefjord i helgen, noe som sørger for at Vegard Hansens menn nå har tapt fem ligakamper på rad, og med det har de falt som en stein på tabellen, ned til fjortendeplass før denne runden sparkes i gang.

  Mjøndalen reddet i fjor plassen med bedre målforskjell enn Lillestrøm og Tromsø, alle havnet på 30 poeng. Og så langt denne sesongen er de reddet av at nyopprykkede Start og Aalesund enda ikke har startet å vinne fotballkamper. Et snitt på 0,8 poeng per kamp, som de har nå, holder vanligvis ikke til fornyet Eliteserie-kontrakt.

  Odd solgte storscorer Torgeir Børven til Rosenborg på tampen av overgangsvinduet sist måned, men har vist at de kan klare seg greit uten fjorårets toppscorer i Eliteserien. Men mannen som skulle ta over stafettpinnen, Tobias Lauritsen, brakk ankelen i søndagens kamp mot Aalesund, og er ute av spill i de neste tre månedene. Odd må dermed sette sin lit til Mushaga Bakenga på topp. Trønderen har fått seks innhopp uten å score så langt i Odd-trøyen, og har kun scoret åtte Eliteserie-mål fordelt på 63 kamper for Rosenborg, Tromsø og Ranheim i de tre foregående sesongene.

  Ellers er det ikke meldt om nye skader hos noen av klubbene. Odds Fredrik Semb og Mjøndalens Christian Gauseth er fortsatt utilgjengelige.

  Odd har vist klart best form av de to lagene den siste tiden, og gjestene er også på papiret et klart bedre lag. Mjøndalen slipper sjelden inn veldig mange mål, så jeg tror det ender med en knepen Odd-seier, til 2.55 i odds hos Scandibet.


 • Mjøndalen - Odd

 • Eliteserien
  29.07
  18:00

  odds hentet klokken 12:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

  Molde - Vålerenga

  Aker stadion, Molde
  Eliteserien, runde 11

  Regjerende mestere Molde gikk på sitt første tap for sesongen søndag, når også de fikk smake Bodø/Glimts fart, press , teknikk og effektivitet. Ligalederne vant til slutt 3-1, og står nå med ti seire av ti mulige, og med en fem poengs ledelse ned til Molde. 

  Molde bør derfor raskest mulig finne tilbake til vinnerformen om de skal holde tritt med laget fra Bodø, men det er ingen enkel oppgave som venter hjemme på Aker stadion onsdag kveld.

  For på motstatt banehalvdel står Vålerenga, som etter 2-0 hjemme mot Godset søndag har har tatt et godt grep rundt bronseplassen. Dag-Eilev Fagermo har dermed fått en drømmestart som VIF-trener, som det til nå klart beste laget av gjengen bak de to suverene på toppen av tabellen.

  Hovedstadslaget har nå syv kamper uten tap, og seier i tre av de fire siste sørger for 19 poeng etter 10 spilte kamper. Det er seks poeng opp til Molde på andreplass, og tre ned til Odd og Stabæk på fjerde og femte. Rosenborg og Brann følger bak der igjen med 15 poeng.

  Men det har vært veldig mange svært knepne seire, og Oslo-klubben sliter med å score mål, og drepe kamper. Det kan man ikke si at Molde har problemer med. Vertene står med 29 mål og et snitt på tett oppunder tre mål per kamp. De møter nå et godt Vålerenga-forsvar. Men vi tror Molde sikrer seieren her, dog en knepen en. Jeg går for en ett måls vinnermargin til Molde, til fine 3.40 hos Scandibet.


 • Molde - Vålerenga

 • Eliteserien
  29.07
  20:30
 • Molde vinner med ett mål

 • odds hentet kl. 12:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1000 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder