Spilltips til kveldens Eliteserie-kamp mellom Rosenborg og Odd

Lerkendal stadion Rosenborg Odd spilltips

Den andre Eliteserierunden i 2019 blir avsluttet med Eirik Hornelands første hjemmekamp som Rosenborg-trener. Her er vårt spilltips til deres møte med Odd i kveld.

Presset er på Rosenborg ettersom de tapte den første seriekampen borte mot Bodø/Glimt. Odd på sin side kommer fra hjemmeseier mot en annen gullkandidat, Brann.

Rosenborg BK – Odds BK
Lerkendal stadion, Trondheim
Eliteserien, runde 2
Mandag klokken 19:00

Og det var ikke bare tapet som var urovekkende for Rosenborg forrige helg. Prestasjonene var alt annet enn tilfredsstillende, og Glimt kjørte til tider over de regjerende mesterne.

Eirik Horneland har trolig brukt tiden på treningsfeltet godt denne uken, da et tap virkelig vil sørge for at presset på den nyansatte treneren øker betraktelig. Han har Anders Konradsen tilbake fra skade, og dermed er det bare Samuel Adegbenro som er skadet i Rosenborg-troppen.

For Odd og Dag Eilev Fagermos del er Bilal Nije, Joshua Kitolano og Andreas Helmersen alle ute med skader, men laget kommer med masse selvtillit etter 3-2-seieren over Brann forrige helg.

Men Odd har hatt store problemer på bortebane de siste sesongene, og står med 5-8-17 totalt på utebane i 2018 og 2017-sesongene. På de siste åtte tilsvarende oppgjørene på Lerkendal står det 6-1-1.

Forventede lagoppstillinger

Rosenborg: Hansen; Hedenstad, Hovland, Reginiussen, Meling; Akintola, Jensen, Åsen, Helland; Bendtner, Søderlund

Odd: Rossbach, Ruud, Semb, Hagen, Risa; Nordkvelle, Oldrup Jensen, Hoff; Rashani, Børven, Svendsen

TV og live stream

Om du ønsker å se kampen i Norge vil den være tilgjengelig på TV-kanalen MAX og på strømmetjenesten Eurosport Player.

Utenfor Norge kan du se kampen via Unibets live stream. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Spilltips: Rosenborg vinner + Begge lag scorer

Oddsen på Rosenborg-seier har blitt justert opp flere ganger den siste uken, men er fortsatt for lav til at den er særlig spillbar. Vi føler oss temmelig sikker på at Rosenborg kommer til å slå tilbake, alt annet enn seier i kveld er uakseptabelt for klubben fra Trondheim.

Men Odd ser sterke ut fremover nå, og Rosenborgs forsvar hang overhodet ikke med når de møtte et sprudlende Glimt-lag for en uke siden. Derfor tror vi bortelaget også kommer til å putte minst et mål i kveld.

Rosenborg vinner, pluss begge lag scorer gir oddsen 3.60 hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler