Spilltips til onsdagens Eliteserie-møte mellom Molde og Start

Spilltips til onsdagens Eliteserie-møte mellom Molde og Start

Molde – Start

Molde gikk på et sjokktap borte mot Sandefjord sist, men det skal sies at de pådro seg rødt kort allerede før pausesignalet. De var dessuten nede i 9 mann mot slutten av kampen og tapte på overtid.

Luken opp til Bodø Glimt er nå 6 poeng, men samtidig har de 6 poeng ned til Odd på tredjeplass. De må snarest tette luka til Glimt, og har ikke råd til poengtap i en kamp som dette.

Vi tror Molde har nullstilt og revansjerer seg kraftig mot Start. Sistnevnte fikk endelig sin første seier for sesongen etter 3-0 mot Mjøndalen, men bruntrøyene er Eliteseriens svakeste per nå.

Molde blir noe helt annet. Hjemme på Aker Stadion har de ennå til gode å avgi poeng. 5-0-0 og 16-3 i målscore er rett og slett forrykende. Stabæk reiste hjem med 1-4 i sekken, Viking med 0-5 og Vålerenga satte seg på bussen med 1-4 i trynet. Molde har et MYE høyere toppnivå enn Start og sørlendingene bør ha lite å stille opp med.

Godt mulig sesongens første 3-poenger ga Start et løft og senkede skuldre, men Mole må ha en svært dårlig dag på jobben for ikke å vinne dette oppgjøret. Vi tror på minst 2-målsseier og spiller H/-1,5 til 1,98 i odds (Bet365).