Spilltips: Brann bør vinne mot Shamrock Rovers i Dublin

Shamrock Rovers Brann spilltips live stream

Brann klarte ikke å sikre seg et godt utgangspunkt i den første kampen på Brann stadion, og dermed er det en svært tøff oppgave som venter bergenserne i Dublin torsdag kveld.

Med sin utligning hele fem minutter på overtid sørget Shamrock Rovers for å få et betydelig bedre utgangspunkt enn det Brann har i dette oppgjøret. 2-2 hjemme betyr trolig at Brann må vinne på bortebane.

Shamrock Rovers – SK Brann
Tallaght stadion Dublin
EL-kvalik. 1. runde, 2. kamp
Torsdag klokken 21:00 (norsk tid)

Det startet godt for Brann, og Taijo Tenistes flotte mål fra utenfor 16-meteren etter 12 minutter var fortjent. Men da litt over en halvtime var gått scoret gjestene på dødball, og lagene var like langt.

Heldigvis for Brann var man raskt i ledelsen igjen da Berisha får straffe etter 36 minutter, en straffe en selv tar og banker lavt i høyre hjørne av målet.

2-1 skulle det stå resten av ordinær tid, og når det bare var et halvt minutt igjen av de fem tillagte minuttene så Brann ut til å sikre seg en fortjent seier på hjemmebane. Sånn ble det ikke, for med 10 sekunder igjen på klokken setter Roberto Lopez ballen kontant i mål etter en corner.

2-2 betyr en uhyre tøff oppgave for Brann i Dublin torsdag kveld, men trøsten må være at bergenserne har vært bedre på bortebane enn hjemme på Brann stadion denne sesongen.

Kypriotisk storlag trolig neste hinder

Brann må fortsatt klare seg uten både Kristoffer Barmen og kaptein Vito Wormgoor, som begge sto over kampen på Brann stadion forrige uke også.

Skulle Brann avansere venter det etter alle solemerker betydelig bedre motstand i den neste kvalifiseringsrunden. Vinneren av dette oppgjøret skal opp mot vinneren av Apollon Limassol fra Kypros og Kauno Zalgiris fra Litauen. Her leder kypriotene 2-0 før returmøtet på hjemmebane.

Forventede lagoppstillinger

Shamrock Rovers: Mannus; O’Brien, Lopez, Grace, Clarke; Boyle, Finn, Bolger, Byrne, Kavanagh; Greene

Brann: Opdal; Teniste, Acosta, Eggen Rismark, Kristiansen; Ordagic, Yttergård Jensen, Strand; Koomson, Bamba, Berisha

Spilltips: Brann vinner

Brann er små favoritter før avspark med oddsen 2.50 hos Unibet, mot 2.80 for Shamrock Rovers-seier. Uavgjort gir en 3.25 ganger pengene tilbake.

Men om man ser på prestasjonene både forrige uke og den siste tiden i hjemlig serie og cup er dette langt fra en spasertur i parken for bergenserne. Som nevnt over har man vært bedre borte enn hjemme så langt denne sesongen, og kanskje får Brann større muligheter til å spille sitt eget spill i Irland.

Vi tror det er et meget godt motivert Brann-lag som entrer matten torsdag kveld, og også med en liten smule mer offensiv innstilling. Brann skal være bedre enn irene over to kamper, og vi tror de beviser det i dette oppgjøret.

Borteseier gir oddsen 2.50 hos Unibet!

TV og Live stream

Om du ønsker å se dette svært spennende oppgjøret er det flere muligheter for deg. Du kan se kampen både på bt.no, TV 2 Sport, TV 2 Sumo og hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler