Rosenborg PSV Eindhoven spilltips
Rosenborg med gode muligheter hjemme mot PSV

  Rosenborg - PSV Eindhoven

  Lerkendal stadion, Trondheim
  Europa League, playoff

  Rosenborg skal i kveld prøve å kvalifisere seg til sitt femte gruppespill i Europa League på seks sesonger. Nederlandske PSV Eindhoven er siste hinder på veien, og Rosenborg har vært heldige med å få hjemmebane, da det hele skal avgjøres i dette ene oppgjøret.

  Det er kun omtrent 10 måneder siden sist de to lagene møttes. Den gangen endte det 1-1 på Philips stadion, i det som ble Rosenborgs eneste poeng i forrige sesongs gruppespill. Hjemme på Lerkendal tok PSV en komfortabel 4-1-seier.

  Nederlenderne møtte også norsk motstand i forrige sesongs kvalifisering, 1-0 borte og 0-0 hjemme sørget for et knepent avansement mot Haugesund i den tredje kvalifiseringsrunden. Denne sesongen har PSV startet med 3-1 borte mot Groningen, 2-1 hjemme mot Emmen og nå sist 1-1 borte mot Heracles i helgen. Ikke veldig skremmende resultater, sett med trønderske øyne.

  Åge Hareide kan glede seg over en skadefri tropp, men Anders Konradsen må stå over grunnet den spesielle utvisningen mot Alanyaspor sist uke. Men det bekymrer nok ikke Hareide nevneverdig, for den hjemvendte sønnen Markus Henriksen meldes klar til dyst.

  Torgeir Børven er solgt til tyrkisk fotball, men med formen til Islamovic er Rosenborg godt skodd på topp. PSV Eindhoven kan melde at Eric Gutierrez er ute med skade, mens det er lite trolig at vi får se nykommerne Eran Zahavi og Ibrahim Sangaré fra start.

  Rosenborg har falt gjennom i gruppespillene de siste sesongene, men har hatt en fin tendens til å hente det lille ekstra i kvalifiseringene, ikke minst mot Ajax for tre år siden. Det, sammen med rutinen og den gode europeiske statistikken til Åge Hareide, gir meg god tro på Rosenborg-suksess i kveld.

  Jeg tror Rosenborg kan ta en knepen seier, eller i det minste holde PSV til uavgjort ved fulltid, og dermed sikre seg ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse til å avgjøre kampen på.

  Dobbel sjanse Hjemme/Uavgjort til Fulltid gir oddsen 2.35 hos Unibet.


 • Rosenborg - PSV Eindhoven

 • Europa League
  01. oktober
  18:00
 • Hjemme/Uavgjort ved Fulltid

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

2.5M i mnd. premiepenger

1. Pinnacle

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder