Milan Bodø/Glimt og Rosenborg Alanyaspor spilltips
Rosenborg og Bodø/Glimt med tøffe motstandere i Europa League i kveld

  Rosenborg - Alanyaspor

  Lerkendal stadion, Trondheim
  Europa League, 3. kvalifiseringsrunde

  Først ut av de to norske lagene i dag er Rosenborg. Norges mest suksessfulle lag i Europa tar imot laget som havnet på femteplass i den tyrkiske ligaen sist sesong, Alanyaspor. Kanskje det ikke sier deg så mye, men mye takket være 22 mål fra tidligere Newcastle-spiss Papiss Cissé, havnet klubben over klubber som Galatasaray og Fenerbahce på Süper Lig-tabellen. Cissé er, heldigvis for Rosenborg, ikke Alanyaspor-spiller lenger.

  Rosenborg vant 2-1 hjemme mot Haugesund i helgen, mens det ble en grei 5-1-seier borte mot Ventspils i Latvia sist torsdag. Alanyaspor har spilt to ligakamper i den nye sesongen, og vunnet begge 2-0, borte mot Sivasspor og hjemme mot Kayserispor. Dette er, takket være femteplassen i Süper Lig, deres første kamp i Europa League-kvalifiseringen. Faktisk er klubben såpass ny på toppnivå i Tyrkia at dette er deres første kamp i Europa i historien.

  Det er gode nyheter på skadefronten for Åge Hareide. Tore Reginiussen, Erlend Deitan, Per Ciljan, Anders Konradsen og Samuel Adegbenro er alle skadefri og aktuelle for startelleveren. For Alanyaspor sin del har det vært vanskelig å finne noe informasjon om skader og utilgjengelige spillere. Men det virker som Steven Caulker, et kjent navn for mange nordmenn som følger Premier League, er være klar til kamp.

  Rosenborg er små favoritter her, og jeg tror trønderenes erfaring, ikke minst via trener Åge Hareide, blir tunget på vektskålen her, mot førstereisguttene fra Tyrkias solkyst. Mura eller PSV Eindhoven venter vinneren i den fjerde og siste kvalifiseringsrunden.

  Jeg går for hjemmeavansement til 1.90 i odds hos Unibet.


 • Rosenborg - Alanyaspor

 • Europa League-kvalifisering
  24. september
  19:00
 • Rosenborg går videre

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

  AC Milan - Bodø/Glimt

  San Siro, Milano
  Europa League, 4. kvalifisering

  Når Rosenborg-kampen forhåpentligvis nærmer seg ferdig i Trondheim, så sparkes Milan mot Bodø/Glimt i gang på San Siro i Milano, i det som må sies å være en av de største norske klubbkampene de siste årene. Vi må tilbake til nettopp Rosenborgs glansdager på 90-tallet for å finne et lag som dominerer den hjemlige serien så til de grader som det Glimt gjør om dagen.

  Og nettopp i Rosenborgs glansdager, nærmere bestemt i 1996, så sto de for en av de største sensasjonene av et norsk klubblag i historien, da de slo nettopp AC Milan, på San Siro.

  Det skal sies at Milan den gang var et lite hakk over det Milan-laget vi får se i kveld. Men det er jo bare fordel Glimt. 

  Og Glimt kan melde om en skadefri tropp, der også Kasper Junker er klar. Det største spørsmålstegnet angående startelleveren er om han eller Boniface starter. For Milan sin del er Leo Duerte utilgjengelig på grunn av positiv covid-19-prøvem mens også Alessio Romagnoli og Mateo Musacchio er skadet. Det er med andre ord tynt i Milan-forsvaret.

  Det er vanskelig å ikke tippe med hjertet her, for jeg innrømmer blankt at jeg, som mange andre, har blitt svak for dette Glimt-laget.

  Jeg tviler på avansement, men jeg er helt klart sterkt overbevist om at Glimt skal bite godt fra seg. Jeg tror Glimt-forsvaret skaper betydelig med trøbbel for Milan-forsvaret, og går for over 1.5 mål til Glimt, til 3.30 i odds hos Unibet.


 • AC Milan - Bodø/Glimt

 • Europa League
  24. september
  20:30
 • Over 1.5 mål til Bodø/Glimt

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder