Spilltips: Haugesund scorer og sikrer seg et resultat de kan være stolte av

PSV mot Haugesund spilltips og live stream

Haugesund er klar for en av sine absolutt tøffeste kamper i historien når de skal prøve å snu 0-1 fra forrige uke på Philips stadion i Eindhoven.

Det virker nærmest som en umulig oppgave for Jostein Grindhaugs menn, noe det trolig også blir, men en uforglemmelig opplevelse blir det uansett.

PSV Eindhoven – Haugesund (1-0)
Philips stadion, Eindhoven
Europa League-kvalifisering
Torsdag klokken 20:30

Haugesund skal være stolt over prestasjonen på Haugesund stadion forrige uke. Rogalendingene var til tider best i oppgjøret, spesielt i første omgang. Det noe uheldige straffesparket de fikk imot seg som PSV scoret på kom på et tidspunkt i første omgang der Haugesund var det førende laget i banespillet.

Og det ble med det ene målet til PSV, et hederlig resultat for Haugesund, som utenom gode prestasjoner i Europa har variert voldsomt i prestasjonene den siste tiden, sist i 0-1-tapet for Ranheim på hjemmebane søndag.

PSV hadde en dårlig start på sesongen, men kan ta sin tredje seier på rad mot Haugesund torsdag kveld. Klubben som havnet på andreplass i Eredivisie forrige sesong startet sesongen ved å tape sammenlagt mot Basel i den andre kvalifiseringsrunden i Champions League, og spille uavgjort mot nyopprykkede Twente i serien.

I helgen ble det en komfortabel 3-1-seier på hjemmebane mot ADO Den Haag, og nå kan altså avansementet i Europa League sikres med uavgjort eller seier mot Haugesund. Austria Wien fra Østerrike eller Apollon Limassol fra Kypros venter i playoffen for laget som går videre.

Forventede lagoppstillinger

PSV: Zoet; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadilek; Rosario, Bergwijn, Gutierrez; Lozano, Malen, Bruma

Haugesund: Sandvik; Desler, Tiedemann Hansen, Bergqvist, Pedersen; Krygård, Tronstad, Leite; Velde, Koné, Sandberg

Spilltips: Begge lag scorer

Haugesund var farlige på hjemmebane, og hadde flere gode sjanser til å score. Har også vist at de kan score tidligere i kvalifiseringen. I tillegg har Krygers fot virkelig blitt varm i skoen denne sensommeren.

Vi tror Haugesund klarer å putte et mål, og sørger for at også resultatet i denne kampen blir noe Haugesund-laget kan se tilbake på og være stolte av. Men PSV blir for sterke, og kommer etter alle solemerker til å avansere til neste runde.

Begge lag scorer gir 2.55 i odds hos Unibet.

TV og live stream

Du kan se kampen hos Unibet om du er en aktiv kunde hos dem. En aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler