FCK United spilltips Europa League
Spilltips: mål i begge ender i den "norske" duellen i Europa League i kveld

  En av de største norske trener-duellene i fotballhistorien skjer i kveld, når Ole Gunnar Solskjærs Manchester United og Ståle Solbakkens FC København møtes i Europa League.

  Og det er under svært spesielle omstendigheter. Kvartfinalen skal avgjøres i kveld, og kampen spilles på nøytral grunn, i Tyskland.

  Nærmere bestemt på RheinEnergie Stadion, hjemmebanen til Bundesliga-klubben Köln. Hele turneringen skal avgjøres nå de kommende dagene, og alle kampene blir spilt i i Ruhr-Essen området.

  Solskjærs Manchester United hadde en fantastisk periode etter korona-pausen, og kommer til dette oppgjøret som soleklare favoritter. De røde djevlene havnet på tredjeplass i Premier League, og er dermed klar for Champions League-spill den kommende sesongen.

  Solbakkens FCK har hatt en noe skuffende sesong hjemme i Danmark, der man havnet hele 14 poeng bak ligamester Midtjylland i Superligaen, på andreplass. Men mangelen på suksess hjemme har blitt kompensert med et Europa-eventyr, der man senest slo ut de tyrkiske ligamesterne Istanbul Basaksehir i åttendedelsfinalen.

  Kvartfinale er det lengste FCK noen gang har kommet i en Europeisk turnering, der åttendedelsfinale i Champions League i 2010/11 tidligere var deres beste prestasjon. Men vi tror nok det er slutt på eventyret i kveld.

  Manchester United har vært i fantastisk form i sommer, anført av Mason Greenwood og Bruno Fernandes. Jeg er veldig sikker på at det ender med seier til Manchester United.

  FCK har ikke vært veldig gode i Superligaen, heller ikke etter korona-pausen. Men Ståles menn viste mot Istanbul at de har et ekstra gir når det kjempes i Europa, og jeg tror derfor at danskene kan bidra litt til underholdningen, og jeg ser for meg at de finner nettmaskene minst én gang.

  Unibet gir 2.35 i odds for at begge lagene scorer.


 • Manchester United - FC København

 • Europa League
  10.08
  21:00
 • Begge lag scorer

 • Odds hentet klokken 13.00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder