Spilltips: Andreas Vindheims Malmö tar imot Chelsea i Europa League

Malmø Chelsea spilltips

Chelsea har reist til Sverige for å gjenreise æren etter det forferdelige 0-6-tapet for Manchester City på søndag. Men klubben har prestert godt i Europa League så langt denne sesongen, og er klare favoritter borte mot Malmö i kveld.

Malmö FF – Chelsea FC
Swedbank Arena, Malmø
Europa League, 16-delsfinale
Torsdag klokken 21:00

Allerede til pause sto det 4-0 til Manchester City på søndag, og i den andre omgangen handlet det kun om å drive brannslukking for Maurizio Sarris menn. Det lyktes de så som så med, og 0-6 var fasit etter 90 spilte minutter.

Det var allerede murring i og rundt klubben før dette lite flatterende resultatet, men nå skal allerede flere fans og spillere allerede sett seg lei av italieneren, og et dårlig resultat mot det som er antatt som betydelig svakere motstand i kveld vil trolig være svært ødeleggende for Sarris videre sjanser som Chelsea-manager.

I tillegg til å et svakere lag både totalt sett, og spiller for spiller, er Malmö også utenfor sesong, Allsvenskan starter ikke før i starten av april, og dette er den første tellende kampen svenskene spiller i 2019.

Det er ingen nevneverdige skader i Chelsea-troppen, mens Uwe Rösler må klare seg uten Guillermo Molins. Oscar Lewicki og Franz Brorsson er usikre.

Forventede lagoppstillinger

Malmö: Dahlin; Nielsen, Bengtsson, Safari; Vindheim, Christiansen, Bachirou, Lewicki, Rieks; Rosenborg, Antonsson

Chelsea: Caballero; Zappacosta, Cahill, Christensen, Emerson; Kovacic, Ampadu, Loftus-Cheek; Hudson-Odoi, Giroud, Willian

Spilltips: Over 2.5 mål

Med kampene mot Manchester United og Manchester City i baktankene kommer Sarri trolig til å fortsette med sin rulleringspolitikk i Europa League også i kveld. Men det betyr ikke nødvendigvis mindre underholdning, når målfarlige spillere som Loftus-Cheek, Hudson-Odoi, Giroud og Willian forventes å starte.

Vertene på sin side forventes å starte med Marcus Antonsson på topp, som har scoret fem mål på sine seks siste tellende kamper, inkludert vinnermålet mot Besiktas i den siste gruppespillskampen.

Vi tror derfor at det kan bli en del mål i kveld, og spiller på over 2.5 mål til oddsen 1.88 hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler