Spilltips: Sarpsborg 08 scorer «alltid» i Europa League

Lumunis stadion Genk

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Begge lag scorer – 1.91 i odds

Sarpsborg 08 er klar for sin siste Europa League-kamp for denne gang, men eventyret trenger ikke være helt slutt enda. Les vårt spilltips til kampen S08 må vinne for å avansere.

Genk – Sarpsborg 08
Luminus Arena, Genk
Europa League, gruppe I
Torsdag klokken 18:55

TV og live stream

TV2 har rettigetene til Europa Legue denne sesongen, og oppgjøret mellom Genk og Sarpsborg 08 vil bli vist på deres TV-kanal TV2 Zebra, og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Hvordan blir været?

Det blir en kjølig opplevelse for både spillere og fans på Luminus Arena i kveld, da temperaturen kommer til å ligge rett under frysepunkte. Men det er ikke meldt nedbør, og vinden skal være svak fra nord-øst.

Forventede lagoppstillinger

Genk: Vukovic; Maehle, Aidoo, Dewaest, Uronen; Berge, Pozuelo, Malinovskiy; Ndongala, Samatta, Trossard
Fravær: Lucimi

Sarpsborg: Vasyutin; Tveita, Horn, Tamm, Thomassen; Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Heintz; Muhammed, Mortensen
Fravær:

Les mer om kampen her: Sander Berge jakter på av flere toppklubber

Spilltips: Begge lag scorer

Vi i Fotballkanalen har levert spilltips til alle Sarpsborgs kamper i Europa League denne sesongen, og fra relativt tidlig i turneringen har dette vært vårt spilltips når Sarpsborg 08 spiller.

Og det med stort hell, Er det noe som er sikkert med Sarpsborg 08 ute i Europa denne høsten, så er det at de alltid klarer å pirke inn et mål. Det er vi ganske så sikker på at de klarer, også denne gang.

Genk er ganske klare favoritter med en odds på 1.33 hos Unibet, mens Sarpsborg 08-seier gir hele 8.50 i odds. Å score er ikke nok for Sarpsborg, de må faktisk vinne for å kvalifisere seg til utslagsrundene.

Men mål blir det, og vi går for at begge lag scorer til oddsen 1.93 hos Unibet.

Spill her!

Ellers ønsker vi Sarpsborg 08 lykke til i kveld!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler