Spilltips til kveldens kamp mellom Eintracht Frankfurt og Inter Milan

Eintracht frankfurt inter milan spilltips

Begge klubbene må klare seg uten nøkkelspillere når de de sovende italienske kjempene Inter Milan gjester Eintracht Frankfurt på Commerzbank-Arena i Europa League i kveld.

Eintracht Frankfurt – Inter Milan
Commerzbank-Arena, Frankfurt
Europa League, 1/8-delsfinale
Torsdag klokken 18:55

En av de store snakkisene i fotball-Europa denne sesongen er den ekstreme scoringskontinuiteten til Frankfurt-trioen Jovic, Haller og Rebic. De tre offensive spillerne har stått for hele 35 av Frankfurts 47 mål i Bundesliga så langt, og 12 av totalt 23 mål i Europa League.

De er kanskje den største grunnen til at Eintracht knuste den ukrainske storklubben Shakhtar Donetsk hele 6-3 sammenlagt i den første utslagsrunden forrige måned.

Men i kveld må Jovic og Haller nøye seg med å være en målscorende duo, da Rebic definitivt mister kampen på grunn av en kneskade han pådro seg i helgens 3-2-seier over Hoffenheim.

Hjemmelaget er enda ubeseiret i turneringen, mens Inter kom inn i Europa Leagues utslagsrunder etter at de havnet på tredjeplass i sin Champions League-gruppe bak Barcelona og Tottenham. I den første utslagsrunden ble det en knepen sammenlagtseier over Rapid Wien.

Inter må klare seg uten Radja Nainggolan som skadet seg på trening denne uken, pluss stjernespiss Mauro Icardi som har en pågående konflikt med klubben. Den offisielle forklaringen er dog at han er ute med en kneskade.

Forventede lagoppstillinger

Eintracht Frankfurt: Trapp – Abraham (K), Hasebe, Hinteregger – Da Costa, Rode, Fernandes, Kostic – Gacinovic – Haller, Jovic

Inter Milan: Handanovic (K) – D’Ambrosio, de Vrij, Skriniar, Asamoah – Vecino, Brozovic – Politano, João Mário, Perisic – Martinez

Spilltips: Hjemmeseier

I første øyekast kan det kanskje virke som et litt vågalt tips, med tanke på at Inter Milan er et av verdenshistoriens mest meriterte klubber, og Eintracht Frankfurt ikke har løftet Bundesliga-trofeet på over 50 år.

Men Inter er ikke i god form om dagen, og står i fare for å miste den viktige fjerdeplassen som gir Champions League i Serie A. I tillegg sliter klubben med interne stridigheter, blant annet med stjernespiller Mauro Icardi.

Frankfurt er I god form og står med ni kamper på rad uten tap, og har vunnet alle sine hjemmekamper så langt i turneringen. Det tror vi de fortsetter med, ledet an av Luka Jovic i front.

Og når Unibet gir en såpass fin odds som 2.25 så slår vi til på hjemmeseier.

TV og live stream

Det er TV 2 og Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å være tilgjengelig på deres kanaler og strømmetjenester.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler