Arsenal Molde spilltips
Spilltips: Lite håp for Molde borte mot formsterke Arsenal

  Til tross for at vi trolig får se et veldig anderledes Arsenal-lag enn det vi gjorde mot Manchester United i helgen, er det fortsatt et svært sterkt hjemmelag Arteta starter med på Emirates i kveld.

  Alex Runarsson, sønnen til tidligere Lillestrøm-trener Runar Kristinsson, ser ut til å starte i Arsenal-målet, mens Dani Ceballos og Granit Xhaka får starte på midtbanen.

  Ainsley Maitland-Niles, Nicolas Pepe, Shkodran Mustafi og Eddie Nketiah satt alle på benken i søndagens torkamp i Premier League, og de kan alle se ut til å starte kveldens kamp.

  Erling Moe velger trolig å toppe sitt Molde-lag, og det er kun midtstopper Kristoffer Haraldseid som er utilgjengelig av moldenserne.

  Det kan fint være at dette Molde-laget fint kan henge med i store deler av kampen mot et reservepreget Arsenal-lag. Men Arteta har enorme kvaliteter å velge i på benken om ledelsen kommer til å vente på seg.

  Hjemmelaget er nok svært interessert i å skaffe seg førersetet i gruppen så tidlig som mulig, og da skal denne kampen, mot Molde som også har seks poeng etter to kamper, vinnes.

  Jeg tror ikke på noe utklassing. Molde kommer til å ta få sjanser, satse på godt organistert forsvarsspill og kontringer. Men det blir hardt å holde fortet når den ene stjernen etter den andre blir byttet inn i løpet av kampen, og jeg tror Arsenal til slutt tar en grei seier.

  Jeg går for hjemmeseier + under 3.5 mål til odds 2.38 hos Unibet.


 • Arsenal - Molde

 • Europa League
  05. november
  21:00
 • Hjemmeseier + under 2.5 mål

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.