Spilltips: Molde sikrer avansement i Hellas

Aris Molde spilltips live stream

Etter en imponerende 3-0-seier på Aker stadion forrige uke er Molde på god vei mot avansement til den siste kvalifiseringsrunden i Europa League. Men først skal jobben gjøres i Hellas torsdag kveld.

Det er ventet mellom 15 og 20 000 mennesker på Kleanthis Vikelidis stadion i Thessaloniki, og Molde-troppen bør være forberedt på en helt annen stemning enn de er vant med når de reiser rundt i Norge.

Aris Thessaloniki – Molde FK (0-3)
Kleanthis Vikelidis stadion, Thessaloniki
Europa League-kvalifisering
Torsdag klokken 20:30

Kampen forrige uke startet ganske jevnt og bølget lenge frem og tilbake uten store målsjanser til noen av lagene. Det var helt til bursdagsbarnet Magnus Wolff Eikrem sendte hjemmelaget i ledelsen i det 27. minutt etter et flott angrep.

Kun fem minutter senere var det Eirik Hestad sin tur til å plassere ballen i mål. Kampen fortsatte å være rimelig jevn i den andre omgangen, helt til Aris-kaptein Fran Vélez ble utvist i det 64. minutt.

Da tok Molde fullstendig over, og i det 87. minutt sørget innbytter Martin Ellingsen for at sluttresultatet endte med 3-0 til Molde. Med null mål imot på hjemmebane har romsdalingene et perfekt utgangspunkt før torsdagens oppgjør.

Med ett bortemål skal Aris frem og score hele fem mål selv. Molde har tapt med fire mål én gang denne sesongen, borte mot Ålesund i tredje runde av den norske cupen tidligere i sommer.

Høy temperatur både i luften og på tribunene

Det forventes over 15 000 mennesker på Kleanthis Vikelidis stadion torsdag kveld. Stadionet har en kapasitet på over 22 000, men er sjelden helt utsolgt. I deres første og eneste hjemmekamp i Europa League så langt denne sesongen, mot AEL, var det litt over 17 000 mennesker innenfor stadionportene.

Og dette er fans som er kjent for å gjøre seg både hørt og kjent. Temperaturen kan bli høy, spesielt med tanke på det vanskelige utgangspunktet hjemmelaget har med seg fra Norge.

Men også været kan by på utfordringer for Molde torsdag kveld. Det er meldt omtrent 30 grader ved avspark klokken 20:30, og det er ikke ventet å bli særlig kaldere i løpet av kvelden.

Forventede lagoppstillinger

Aris: Julian; Sundgren, Delizisis, Rose, Korhut; Matilla, Basha; Fetfatzidis, Tonso, Diguiny; Ideye

Molde: Craninx; Haraldseid, Bjørnbak, Forren, Haugen; Aursnes, Hussain; Hestad, Wolff Eikrem, Ohi; James

Spilltips: Begge lag scorer

Vi tror hjemmelaget kommer til å starte kampen svært offensivt, og det kan godt være man får både ett og to mål imot seg raskt. Men vi klarer ikke helt se for oss at Molde ikke skal score mål, med den formen de er i. Den greske ligaen har heller ikke startet, og denne er kun Aris fjerde tellende kamp denne sesongen.

Begge lag scorer gir oddsen 1.68 hos Unibet.

TV og live stream

Du kan se kampen hos Unibet om du er en aktiv kunde hos dem. En aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.