Spilltips: London-derby i Ligacupens semifinale

Wembley stadion

Spille på kampen ⚽? Gjør det hos Unibet!

Kane scorer – 2.18 i odds!

Det er klart for den første semifinalen i Ligacupen, og første kamp mellom Tottenham og Chelsea blir spilt på Wembley i Nord-London. Her er vårt spilltips til kampen.

Tottenham – Chelsea
Wembley stadion, London
Ligacupens semifinale, første kamp
Tirsdag klokken 21:00

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Tottenham: Lloris; Trippier, Sanchez, Alderweireld, Davies; Sissoko, Winks; Eriksen, Alli, Son; Kane
Fravær: Vertonghen, Dier, Wanyama, Dembele

Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Willian, Morata, Hazard
Fravær: Pedro

Les mer om kampen her: Begge managere jakter sin første tittel

Spilltips: Kane scorer

Det er en vanskelig kamp å tippe, to lag fra topp-fire som begge er i relativt god form, i tillegg til at det er London-derby.

Vi tror det blir tett, men forhåpentligvis er det to lag som begge ønsker å angripe. Trolig er det hjemmelaget som kommer til å være mest angrepsvillig, og vi tror stjernespiss Harry Kane raskt kan putte minst ett mål for vertene.

Og med en odds på 2.18 for at Kane scorer hos Unibet blir det vårt bet i kveld.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler