Spilltips: Burton sjanseløse mot Manchester Citys stjernegalleri

Manchester City Burton

Manchester City er, ikke overraskende, klare favoritter i kveldens møte med Burton Albion fra nivå tre i England. Her er vårt spilltips til oppgjøret fra Ligacupens semifinaler.

Manchester City – Burton Albion
Etihad stadion, Manchester
Ligacupens semifinaler, første kamp
Onsdag klokken 20:45

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle kunder til Unibet. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Manchester City: Muric; Danilo, Kompany, Laporte, Delph; Fernandinho, De Bruyne; Bernardo Silva, Foden, Mahrez; Aguero
Fravær: Bravo, Mendy

Burton Albion: Collins; Brayford, Buxton, Turner, Hutchinson; Fraser, Quinn, Allen, Myers-Harness, Akins; Boyce
Fravær: Sordell

Spilltips: Aguero scorer minst to mål

Dette er en kamp det ikke er lett å skulle spille på resultat, med tanke på at oddsen for 1X2 er henholdsvis 1.04, 21.00 og 51.00, hos Unibet.

Manchester City kommer selvsagt til å ta første stikk her, og spørsmålet er heller hvor mange mål de kommer til å vinne med. Det ble hele 7-0 mot Rotherham i helgen, og vi tror det raskt kan bli lignende sifre her.

Og med Aguero fra start ser vi ikke bort ifra at han kan stå for både to og flere mål i kveld. Oddsen for det er fine 3.00 hos Unibet, og det blir vårt tips i dag.

Spill på to mål eller mer til Aguero til 3.00 i odds hos Unibet her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler