Spilltips: Skadeskutt Tottenham med tøff oppgave på Stamford Bridge

Stamford Bridge London

Det er klart for den andre kampen i Ligacupens semifinale mellom Chelsea og Tottenham, og gjestene kommer med en ikke alt for komfortabel 1-0-ledelse i bagasjen.

Chelsea – Tottenham
Stamford Bridge, London
Ligacupen, semifinale – andre kamp
Torsdag klokken 20:45

Les mer: Også Dele Alli ute til mars

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea: Arrizabalaga; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Kante, Jorginho, Kovacic; Pedro, Giroud, Hazard
Fravær:

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sanchez, Vertonghen; Trippier, Dier, Winks, Davies; Eriksen, Lamela, Llorente
Fravær: Kane, Alli, Son, Sissoko, Wanyama, Moura

Spilltips: Chelsea går videre

Tottenham kjempet seg til en imponerende 2-1-seier borte mot Fulham med scoring i det aller siste overtidsminutter i helgen, og Fernando Llorente slapp dermed med skrekken etter selvmålet han laget i den første omgangen. Men spanjolen var alt annet enn god, og er forventet å starte på topp for Spurs også i dette oppgjøret.

Chelsea har ikke imponert voldsomt i det siste, men det skal sies at laget fortjente å få med seg mer fra 0-2-kampen borte mot Arsenal i helgen. Vi tror de fortsetter i samme spor mot Tottenham, og det bør gi større uttelling med tanke på alle fraværene Pochettinos mannskap lider under.

Vi går for Chelsea-avansement til Ligacup-finalen, der Manchester City venter etter deres sammenlagtseier over Burton Albion. Det gir 1.90 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler