Spilltips til kveldens EL-kamp mellom CSKA Moskva og Arsenal

CSKA Moskva – Arsenal
VEB Arena, Moskva
Europa League, kvartfinale – 2. kamp
Torsdag klokken 21.05

Arsenal er på god vei mot sin første semifinale i en Europeisk turnering på ni år etter 4-1-seieren i den første kampen på Emirates stadion forrige uke.

Men Wenger har på tre forsøk aldri vunnet en fotballkamp i Russland, så franskmannen skal sørge for at Arsenal-spillerne er på tå hev mot et revansjesugent CSKA-lag.

CSKA tapte også sin seneste ligakamp da de gikk på en 1-2-smell hjemme mot byrival Dynamo Moskva. I tillegg har de ikke historien på sin side, kun én gang tidligere har et lag kommet tilbake og gått videre etter å ha tapt med tre mål i den første kampen i Europa Leagues utslagsrunder. Det var det Valencia som gjorde mot Basel tilbake i 2014.

Med lite mer å spille for i Premier League enn å prøve å innhente Chelsea på femteplass er trolig fokuset hos Wenger på Europa League, og vi vil se et toppet Arsenal-lag inkludert Laurent Koscielny og Mesut Özil.

TV og live streaming

Kampen blir i Norge sendt på TV-kanalen MAX og sendingen starter 20.30. Kampstart er klokken 21.05 i kveld.

Har du ikke tilgang eller mulighet for å se den på TV vil den også være tilgjengelig på Discovery sin egen live-streamingstjeneste Eurosport Player.

Lagnyheter

Granit Xhaka er ikke med Arsenal-troppen til Russland til møtet med CSKA Moskva, den sveitsiske landslagsspilleren er igjen hjemme i London med en forkjølelse.

David Ospina (ankel), Henrikh Mkhitaryan (kne) og Santi Cazorla (Akilles) er heller ikke tilgjengelig mens Pierre-Emerick Aubameyang ikke har lov å spille i Europa League for Arsenal denne sesongen.

For CSKA sin del er Kirill Nabakin tilgjengelig igjen etter at han måtte stå over det første oppgjøret grunnet en suspensjon.

Forventede lagoppstillinger:

CSKA Moskva: Akinfeev; Nababkin, A Berezutski, V Berezutski, Ignashevich, Kuchaev; Dzagoev, Natcho, Golovkin; Musa, Wembloom.

Arsenal: Cech; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Elneny, Ramsey; Ozil, Wilshere, Welbeck; Lacazette.

Odds og Spilltips:

Arsenal er satt til små favoritter med 2.35 i odds hos Unibet, mens uavgjort og hjemmeseier gir henholdsvis 3.60 og 3.00 i odds.

Vi tror Arsene Wenger og Arsenal fortsetter der de slapp i den første kampen, backrekken til CSKA drar på årene, noe man tydelig kunne se i London forrige uke, og vi tror det blir vanskelig for dem å holde tritt med Arsenals offensive spill. Vi går for borteseier og semifinaleplass til Arsenal.