Spilltips: Milan og Napoli møtes for andre gang på tre dager

Spilltips: Milan og Napoli møtes for andre gang på tre dager

Det er kun tre dager siden Milan og Napoli spilte 0-0 på San Siro i Serie A. Nå møtes de igjen, men denne gangen er det kvartfinale i Coppa Italia. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

AC Milan – SSC Napoli
San Siro, Milano
Coppa Italia, kvartfinale
Tirsdag klokken 20:45

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Milan: Donnarumma; Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bakayoko, Paqueta; Suso, Piatek, Calhanoglu
Fravær: Bonaventura, Calrada, Biglia, Zapata, Reina, Strinic

Napoli: Meret; Malcuit, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Callejon, Ruiz, Diawara, Zielinski ;Insigne, Milik
Fravær: Chiriches

Spilltips: Krzysztof Piątek scorer

De to klubbene nullet hverandre ut i ligakampen i helgen, i en kamp nyinnkjøpte Krzysztof Piątek kom inn de siste 20 minuttene. Polakken ble hentet fra Genoa etter å ha scoret 13 mål på 18 ligakamper der så langt i sesongen, som erstatter for Gonzalo Higuain som ble hentet tilbake fra lån av Juventus for så å bli utleid til Chelsea.

23-åringen er trolig klar for å få testet seg fra start i dette oppgjøret, og vi blir ikke overrasket om han fortsetter å levere for sin nye klubb allerede i sin første kamp fra start.

Milan er desperate etter positive opplevelser, og et avansement til semifinale i den hjemlige cupen mot rivalene fra Napoli kan være akkurat det klubben trenger.

Vi tror Piatek imponerer i sin første kamp fra start. Unibet gir 3.00 i odds for at han scorer når som helst.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler