Valencia og Real Betis kjemper om den siste finalebilletten i Copa del Rey i kveld

Valencia Real Betis spilltips Mestalla

Med Barcelona klar for finalen i Copa del Rey med deres seier over Real Madrid i går, retter vi nå fokuset mot Mestalla der Valencia er verter mot Real Betis etter at det endte 2-2 i det første oppgjøret.

Valencia – Real Betis
Mestalla, Valencia
Copa del Rey, semifinale
Torsdag klokken 21:00

Real Betis ledet 2-0 etter 54 minutter på Benito Villamarin stadion for to uker siden, men Valencia slo tilbake, godt takket være innbytter Kevin Gameiro. Franskmannen assisterte Danis Cheryshev på reduseringen, før han sørget for utligningen til 2-2 helt på egenhånd to minutter på overtid.

I ligaen går det så som så for begge lag, men dagens hjemmelag er det laget som kan se seg mest fornøyd med sesongen så langt, med 36 poeng på 24 seriekamper, noe som kun er ett poeng mindre enn Sevilla og Alaves på henholdsvis femte- og sjetteplass.

Valencia følger på en noe skuffende niendeplass med sine 33 poeng, dog er det bare seks poeng opp til Getafe på den viktige fjerdeplassen som gir Champions League neste sesong.

Lagnyheter

Vertene har en nesten helt skadefri tropp, der den argentinske landslagsstopperen Ezequiel Garay er den eneste som er ute med skade. Mouctar Diakhaby er tilbake etter å ha stått over fire kamper med karantene.

Real Betis har en aldri så liten skadekrise med både Cristian Tello, Antonio Barragan, Diego Laines og Jese svært usikre før kampstart. Junior Firpo er helt sikkert utelukket på grunn av skade.

Forventede lagoppstillinger

Valencia: Domenech; Gaya, Paulista, Diakhaby, Piccini; Guedes, Coquelin, Parejo, Wass; Gameiro, Moreno

Real Betis: Robles; Mandi, Bartra, Sidnei; Francis, Carvalho, Canales, Guardado; Lo Celso, Moron, Joaquin

Spilltips: Under 2.5 mål

Til tross for hele fire mål i det første oppgjøret er ikke dette to lag som er kjent for veldig målrike oppgjør denne sesongen. I La Liga har de to lagene scoret henholdsvis 25 og 29 mål på 25 seriekamper så langt.

Valencia er meget sterke på hjemmebane denne sesongen, og har kun tapt to kamper på Mestalla så langt, og vi må hele 13 hjemmekamper tilbake for å finne forrige gang Valencia tapte på hjemmebane i alle turneringer.

Betis har kun vunnet en av sine siste syv bortekamper, så ett spill på hjemmeseier kan også være et meget godt tips i dag. Men vi går for et heller målfattig oppgjør, til en litt bedre odds, 1.98 hos Unibet.

Valencia har ikke vært i en finale siden de løftet trofeet tilbake i 2008. Real Betis har heller ikke befunnet seg i en finale siden forrige gang de vant turneringen, i 2005.

Komfortabel Valencia-seier? RIZK gir oddsen 2.90 på seier til Valencia med (-1) handicap.

TV og Live Stream

Det finnes dessverre ingen muligheter for å se dette oppgjøret via tradisjonelle kanaler i Norge, da ingen eier rettighetene til å sende Copa del Rey på TV.. Men fortvil ikke, det finnes fortsatt andre muligheter. Blant annet så viser Unibet dette oppgjøret for alle sine kunder.

Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler