Spilltips: Barcelona tar imot Sevilla til returmøtet i Copa del Reys kvartfinaler

Spilltips Barcelona Sevilla copa del rey

Barcelona har en stor jobb foran seg når Sevilla kommer til Camp Nou i den andre kampen av Copa del Reys kvartfinaler, da gjestene har med seg en 2-0-ledelse fra forrige ukes første oppgjør.

Barcelona – Sevilla
Camp Nou, Barcelona
Copa del Rey, kvartfinale – andre kamp
Onsdag klokken 21:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Barcelona: Cillessen; Semedo, Pique, Lenglet, Alba; Roberto, Arthur, Vidal; Messi, Boateng, Malcom
Fravær: Rafinha, Umtiti, Dembélé

Sevilla: Soriano; Mercado, Gomez, Kjaer; Navas, Banega, Amadou, Sarabia, Escudero; Promes, Ben Yedder
Fravær: Gonalons, Nolito, El haddadi, Gnagnon, Navas

Spilltips: Barcelona avanserer

Dette er ikke akkurat en ny problemstilling for Barcelona. Det er nesten som klubben vet at de uansett avgjør det på hjemmebane, og sparer både spillere og krefter i bortekampene i Copa del Rey.

Vi tror de nok en gang klarer å snu det på hjemmebane, som de gjorde det mot Levante tidligere i måneden. Ernesto Velverde hadde ikke Messi med i troppen forrige uke, men argentineren er nok garantert å se på banen i løpet av de 90 minuttene onsdag kveld. Og et toppet Barcelona-mannskap som vet de må vinne kan bli, og blir som oftest farlige.

Vi tror Barcelona vinner, og vi tror også det er dem som blir å se i semifinalene av Copa del Rey av de to klubbene. Barcelona-avansement gir fine 2.45 i odds hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler