Spilltips: Haaland & co får det tøft mot de regjerende Europa League-mesterne

  Den andre dagen med første utslagsrunde i Champions League byr på et spennende møte mellom vår norske superstjerne Erling Braut Haalands Dortmund og de regjerende Europa League-mesterne fra Sevilla. Les spilltipset vårt til oppgjøret her.

  Sevilla - Borussia Dortmund

  Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
  Champions League - 1/8-delsfinale
  Onsdag kl. 21:00

  Erling Braut Haaland er endelig tilbake i favorittturneringen sin, og vi regner med 20-åringen har sovnet til CL-hymnen flere netter på rad nå. Men selv om han scoret i helgen så er både han og spesielt resten av Dortmund-laget i dårlig form om dagen.

  I Bundesliga har det kun blitt fem poeng på de siste seks ligakampene, og med det har man falt helt ned på en sjetteplass på tabellen, med minimale sjanser å blande seg inn i tittelkampen igjen, og mer enn nok med å prøve å sikre seg Champions League også neste sesong.

  Og kveldens motstandere er ingen lilleputt. De regjerende Europa League-mesterne, som er turneringen de vanligvis stråler i på denne siden av nyttår, er i god form hjemme i Spania. Fem seire på rad i La Liga er fasitt før Dortmund kommer på besøk, og Sevilla er med det favoritter i dette oppgjøret.

  Forventede lagoppstillinger og fravær:

  Sevilla: Bono; Vidal, Kounde, Carlos, Escudero; Fernando, Jordan, Rakitic; Suso, Gomez; En-Nesyri

  Hjemmelaget må klare seg uten Jesus Navas, Lucas Ocampos og Marcos Acuna, alle på grunn av skader.

  Borussia Dortmund: Hitz; Can, Akanji, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Delaney; Sancho, Reus, Reyna; Haaland

  For gjestene er det enda flere fravær, og Roman Burki, Thomas Meunier, Lukasz Piszczek, Dan-Axel Zagadou, Axel Witsel, Thorgan Hazard og Marcel Schmelzer er alle skadet.

  Spilltips: Sevilla vinner

  Dortmunds skadeliste er lang, og formen er dårlig. Champions League er noe annet enn hjemlig liga, men det er tross alt et meget sterkt Sevilla lag her, forsterket i januar med Papu Gómez fra Atalanta.

  Og Unibet gir også en meget fin odds på 2.50 for hjemmeseier, og det sier vi ja takk til.

  Vi går for hjemmeseier. Spill her!


 • Sevilla - Borussia Dortmund

 • Champions League
  17.02
  20:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.