Spilltips: Karanteneregler betyr fordel Molde i tredje kvalik-runde

Qarabag - Molde spilltips

Qarabag fra Asarbajdsjan er Molde motstander i den tredje og nest siste kvalifiseringsrunden i årets Champions League. Kampen er flyttet til nøytral grunn, og det er til Moldes fordel.

Qarabag – Molde

AEK Areana, Larnaca
Champions League – 3. kvalifiseringsrunde

AEK Larnaca sin hjemmebane i Larnaca, Kypros, er stedet der Molde skal kjempe for avansement til fjerde og siste kvalifiseringsrunde i Champions League 2020/21. Kampen skulle opprinnelig blir spilt i Baku i Aserbajdsjan, men gå grunn av karanteneregner, som hadde sørget for at Molde-troppen måtte ha tilbragt 10 dager i karantene når de kom tilbake i Norge, har UEFA flyttet kampen til nøytral grunn.

Qarabag har vunnet henholdsvis 4-0 og 2-1 mot Sileks og Sheriff Tiraspol i de to første kvalifiseringsrundene, men begge de kampene fikk de spille hjemme i Baku. Laget er regjerende mester i Aserbajdsjan, og fire poeng er status etter to spilte kamper denne sesongen.

Molde har vært ustabile hjemme i Eliteserien denne sesongen, men 5-0 hjemme over KuPS og 2-1 borte mot Celje har vært solide resultater i Champions League. Er frakjørt av Glimt i Eliteserien, så Europacup er fort førsteprioritet for Molde fremover.

Nordmennene stiller toppet, og med like forhold for begge lag holder vi en knapp på Molde, som også er små favoritter hos bookmakerne.

Vi går for Molde-avansement til 1.82 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler