Qarabag - Molde spilltips
Spilltips: Karanteneregler betyr fordel Molde i tredje kvalik-runde

  Qarabag fra Asarbajdsjan er Molde motstander i den tredje og nest siste kvalifiseringsrunden i årets Champions League. Kampen er flyttet til nøytral grunn, og det er til Moldes fordel.

  Qarabag - Molde

  AEK Areana, Larnaca
  Champions League - 3. kvalifiseringsrunde

  AEK Larnaca sin hjemmebane i Larnaca, Kypros, er stedet der Molde skal kjempe for avansement til fjerde og siste kvalifiseringsrunde i Champions League 2020/21. Kampen skulle opprinnelig blir spilt i Baku i Aserbajdsjan, men gå grunn av karanteneregner, som hadde sørget for at Molde-troppen måtte ha tilbragt 10 dager i karantene når de kom tilbake i Norge, har UEFA flyttet kampen til nøytral grunn.

  Qarabag har vunnet henholdsvis 4-0 og 2-1 mot Sileks og Sheriff Tiraspol i de to første kvalifiseringsrundene, men begge de kampene fikk de spille hjemme i Baku. Laget er regjerende mester i Aserbajdsjan, og fire poeng er status etter to spilte kamper denne sesongen.

  Molde har vært ustabile hjemme i Eliteserien denne sesongen, men 5-0 hjemme over KuPS og 2-1 borte mot Celje har vært solide resultater i Champions League. Er frakjørt av Glimt i Eliteserien, så Europacup er fort førsteprioritet for Molde fremover.

  Nordmennene stiller toppet, og med like forhold for begge lag holder vi en knapp på Molde, som også er små favoritter hos bookmakerne.

  Vi går for Molde-avansement til 1.82 i odds hos Unibet.


 • Qarabag - Molde

 • Champions League-kvalik
  16.09
  19:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder