Spilltips: Solskjærs med «umulig» oppgave på Parc des Princes

PSG Manchester United spilltips

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-mannskap har en stor oppgave foran seg når de skal prøve å komme tilbake fra et 0-2-tap i den første kampen på Old Trafford for tre uker siden.

Paris Saint-Germain – Manchester United
Parc des Princes, Paris
Champions League, 16-delsfinale
Onsdag klokken 21:00

Mål av Presnel Kimpempe og Kylian Mbappe i den andre omgangen sørget for at PSG ble den første franske klubben i Champions Leagues historie til å vinne på Old Trafford. Samtidig var det ny rekord for antall mål Manchester United har tapt på hjemmebane i turneringen, da man tidligere aldri har tapt med mer enn ett mål.

Og når Suksess i Ligue 1 allerede ser ut til å være sikret kan PSG konsentrere seg fullt ut om Champions League, klubbens store mål hver eneste sesong. Og en sesong uten noe som minner om suksess i CL kommer til å bety kroken på døren for trener Thomas Tuchels del.

Fortsatt plaget med skader

Med andre ord møter Solskjærs mannskap et PSG-lag som trolig vil avansere med stil, og da hjelper det ikke at nærmere 10 spillere i Uniteds førstelagsstropp er utilgjengelige.

Førstelagsspillere som Alexis Sanchez, Anthony Martial, Juan Mata og Jesse Lingard er alle ute med skader, og i tillegg må Paul Pogba stå over grunnet det unødvendige røde kortet han fikk i sluttminuttene for tre uker siden.

For Thomas Tuchel sin del er Neymar og Cavani enda ute med skader, uten at det svekket dem nevneverdig på Old Trafford i den første kampen.

Forventede lagoppstillinger

PSG: Buffon; Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat; Verratti, Marquinhos; Nkunku, Draxler, Di Maria; Mbappe

Manchester United: De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; McTominay, Fred; Dalot, Pereira, Rashford; Lukaku

Spilltips: PSG/PSG ved Pause/Fulltid

Vi tror dette ender med et relativt enkelt avansement for PSG. Skadelisten hjelper ikke stort for Solskjær, og vi kommer trolig til å se et United-lag som går hardt ut for å prøve å få noe ut av dette oppgjøret. Det kan raskt bli straffet av PSG.

Vi tror de kjører inn en contringsledelse i den første omgangen, og holder det helt inn. Dermed kan Solskjær konsentrere seg om å holde United inne på topp fire i Premier League ut sesongen.

TV og live stream

Det er TV 2 og Viasat som har rettighetene til å sende Champions League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å være tilgjengelig på deres kanaler og strømmetjenester.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler