Spilltips: Flere skader hos begge lag når PSG tar imot Real Madrid i kveld

Parc des Princes PSG

PSG X Real Madrid UNIBET:
2.30 3.70 3.15 Spill nå

Champions League er godt i gang, og allerede den første uken er programmet stappet med storkamper. Og den største av dem alle? Trolig kveldens kamp mellom PSG og Real Madrid.

Både Paris Saint-Germain og Real Madrid har ting uoppgjort fra forrige sesong, da begge klubbene på sensasjonelt vis ble slått ut allerede i åttendedelsfinalene, av henholdsvis Manchester United og Ajax.

Paris Saint-Germain – Real Madrid
Parc des Princes, Paris
Champions League, runde A
Onsdag klokken 21:00

Sensasjonelt, fordi begge klubbene ledet komfortabelt etter første oppgjør på bortebane. PSG hadde med seg 2-0 i bagasjen fra oppgjøret mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United på Old Trafford, og Real Madrid en 2-1-ledelse fra møtet med Ajax på Amsterdam ArenA.

I Paris sørget en Marcus Rashford-straffe fire minutter på overtid for at PSG nok en gang mislyktes med sitt Champions League-prosjekt. Mens Ajax knuste de tre ganger regjerende mesterne Real Madrid hele 4-1 på Santiago Bernabeu.

Nå er det tid for revansje, og både PSG og Real Madrid har som vanlig store ambisjoner når det kommer til Champions League. Må mange måter er dette oppgjøret kampen om førsteplassen i gruppen, da de to resterende lagene, Club Brugge og Galatasaray, ikke skal være en match for PSG og Real Madrid.

Neymar er suspendert av UEFA for ufint språk mot dommerne i tapet for Manchester United forrige sesong. Han må også stå over neste kamp borte mot Galatasaray.

Forventede lagoppstillinger

PSG: Navas; Meunier, Silva, Diallo, Kurzawa; Verratti, Gueye, Di Maria, Icardi, Sarabia; Choupo-Moting
Skader: Cavani, Kehrer, Draxler, Mbappe

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Eder Militao, Mendy; Casemiro, Rodriguez, Kroos; Vazquez, Junior; Benzema
Skader: Hazard, Isco, Marcelo, Modric, Valverde, Asensio

Spilltips: Under 2.5 mål

Begge lag, og spesielt Real Madrid, sliter med skader på sentrale spillere. Både Cavani, Mbappe, Hazard og Modric mister kampen.

Vi tror det kommer til å bli litt nervøst, og at vi kommer til å se en kamp der begge lagene føler på hverandre. Det er etter alle solemerker disse to lagene som kommer til å avansere fra gruppen, og poengdeling er med andre ord ikke krise for noen av dem.

Vi tror ikke det blir særlig målrikt, og tror vi kommer til å se ett uavgjort-resultat eller en knepen ettmålsseier til et av lagene.

Under 2.5 mål gir fine 2.50 i odds hos Unibet.

Spill her!

TV og live stream

TV 2 og Viasat samarbeider om å vise Champions League også denne sesongen, og dette oppgjøret kan ses på TV-kanalene Viasat Ultra HD og Viasport 1, i tillegg til strømmetjenesten Viaplay.

Spill på toppscoreren i Champions League – få masse riskfrie spill hos Rizk

Rizk er virkelig på ball i årets utgave av Champions League, og slenger ut Rizkfrie spill til alle som plasserer et toppscorer-spill med minimum 250 kroner i innsats.

Du får umiddelbart et Rizkfritt spill på 50 kroner, pluss et Rizkfritt spill på 50 kroner i hver runde av gruppespillet din utvalgte spiller scorer mål!

Sett et Toppscorer-spill hos Rizk nå!

Toppscorer Rizkfritt spill

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler