Spilltips: Liverpool tar imot Salzburg og Erling Braut Haaland

Spilltips Liverpool Salzburg

Men nordmannen, som står med 17 mål på 10 kamper for gjestene, må trolig belage seg å starte på benken etter å ha vært ute med sykdom den siste tiden.

Haaland debuterte i Champions League med et brak, da han scoret hattrick i løpet av en omgang hjemme mot Genk, forøvrig hans fjerde hattrick bare denne sesongen.

Liverpool – Red Bull Salzburg
Anfield stadion, Liverpool
Champions League, gruppe E
Onsdag klokken 21:00

Etter syv strake mislykkede Champions League-kvalifiseringer klarte endelig Salzburg å kvalifisere seg til gruppespillet denne sesongen, og for en debut man fikk på Red Bull Arena for to uker siden.

Hele 6-2 sto det på måltavlen når dommeren blåste av, og den store helten? Norske Erling Braut Haaland. Med tre scoringer i den første omgangen gjorde han seg for alvor kjent i fotball-Europa.

Men man får trolig ikke se 19-åringen fra start i kveld, da sykdom har satt han på sidelinjen den siste tiden. Han sto over kampen mot Austria Wien i helgen, men er tilbake i trening, og er med i kveldens kamptropp.

Liverpool har ingen nye spillere på skadelisten, men heller ingen som er tilbake fra skade.

Forventede lagoppstillinger:

Liverpool: Adrian; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Milner; Salah, Firmino, Mane

Salzburg: Stankovic; Kristensen, Ramalho, Wober, Ulmer; Szoboszlai, Junuzovic, Mwepu, Minamino; Hwang, Koita

Spilltips: Begge lag scorer

Liverpool må vinne dette. Etter 0-2 borte mot Napoli i den første kampen er presset på Merseyside-klubben. Salzburg kommer helt uten press, og har ingenting å tape.

Begge lagene er glad i å score mål, og spesielt Salzburg, med hele 55 mål på sine første 12 kamper denne sesongen.

Oddsen er ikke helt den store, men denne virker temmelig bankers. Mål til begge lag gir oddsen 1.56 hos Unibet!

Spill her!

Hvem tror du blir toppscorer i årets Champions League? Spill på hvem som blir toppscorer i Champions League 2019/20, og få muligheten til å vinne masse Rizkfrie spill!

Spill på Toppscoreren ⚽ i Champions League!

Vinn Rizkfrie spill!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler