Spilltips til returmøtet mellom Juventus og Atlético i Champions League

Juventus Atletico madrid spilltips

Juventus har en stor oppgave foran seg når Atlético Madrid gjester Juventus stadion tirsdag. Atlético har med seg en 2-0-ledelse fra det første oppgjøret, men som vi så forrige uke er det ikke en ledelse man kan ta for gitt.

Juventus – Atlético Madrid
Juventus stadion, Torino
Champions League, 8-delsfinaler
Tirsdag klokken 21:00

Dette er en enormt viktig kamp for Juventus, trolig den viktigste til nå i sesongen. Klubben har store ambisjoner, noe de viste når de hentet Cristiano Ronaldo i fjor sommer, og å kun vinne Serie A som forventet er simpelthen ikke godt nok.

For etter alle solemerker hentet de inn sin åttende strake Serie A-tittel denne sesongen, ledelsen ned til Napoli på andreplass er for øyeblikket på hele 18 poeng. Noe det definitivt ikke blir er seier i Coppa Italia, etter det svært overraskende 0-3-tapet for Atalanta tilbake i januar.

Det kan kanskje virke rart å si at det blir sett på som en skuffende sesong å kun vinne Serie A, men det er i Europa Juventus skal vise at de er helt der oppe blant de beste.

Det så også lenge ut til at det skulle bli et, med italienske øyne, godt uavgjortresulat i det første oppgjøret, men to sene mål av Gimenez og Godin sørget for at det er Diego Simeones mannskap som har matchballen før kampstart tirsdag.

Lagnyheter

Juventus er fortsatt uten Sami Khedira, som har vært utilgjengelig en stund på grunn av hjerteproblemer. Juan Cuadrado og Douglas Costa er også ute, med henholdsvis kne- og hamstringsskader. Sandro er suspendert.

For gjestene sin del er Godin, målscorer i første oppgjør, svært usikker, og kommer til å bli testet helt opp mot kampstart. Thomas Partey og Diego Costa er begge ute med suspensjon.

Forventede lagoppstillinger

Juventus: Szczesny; Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Dybala, Mandzukic, Ronaldo

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Luis; Koke, Rodri, Saul, Lemar; Griezmann, Morata

Spilltips: Juventus-seier

Manchester Uniteds comeback I Paris forrige uke gikk inn i historiebøkene av flere årsaker, ikke minst at det var første gang et lag kom tilbake og vant sammenlagt etter at man tapte med to mål eller mer i det første oppgjøret.

Men det kan fint skje igjen, dog er det et av verdens beste forsvar som står på motsatt banehalvdel, og det skal godt gjøres å vinne med mer enn to mål, og ikke minst helst holde buret rent.

Men vi mener Juventus er et bedre lag på papiret, og bør vinne hjemme mot Atlético Madrid, så får vi se om seieren blir stor nok til at det er den gamle damen som blir å finne i kvartfinalene på bekostning av spanjolene.

Juventus vinner: 1.72 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler