Spilltips: Målrikt i kveldens norsk-duell i Champions League

Den mest spennende Champions League-kampen i kveld sett med norske øyne er kampen mellom Genk og RB Salzburg. Vi tror det kan bli en underholdende affære.

KRC Genk – RB Salzburg
Luminius Arena, Genk
Champions League gruppe E
Onsdag klokken 21:00

Erling Braut Haaland er endelig friskmeldt og meldes klar for Red Bull Salzburgs bortekamp mot Genk i kveld. Det lover godt for oss relativt nøytrale tilskuere.

Utgangspunktet før avspark er at Genk må vinne for at håpet om tredjeplass i gruppen og avansement til Europa Leagues utslagsrunder enda skal leve. Det betyr åpne rom for et offensivt sterkt Salzburg-lag å boltre seg i. Men gjestene er ikke akkurat gjerrige bak selv.

De to klubbene har sluppet inn henholdsvis 12 og 10 mål hver så langt i gruppespillet, så oddsen på at dette ender 0-0 er ikke akkurat lav.

Fikk sparken

Genk har fått ny trener siden forrige Champions League-kamp. Felice Mazzu fikk sparken for to uker siden etter fem svake måneder bak spakene i Sander Berges klubb. Jumbo i CL-gruppen og en niendeplass så langt i den belgiske toppdivisjonen fikk ledelsen i klubben til å ta grep.

Ny sjef er tidligere Stuttgart- og Hamburg-trener Hannes Wolf. 36-åringen leder et lag i en europeisk kamp for første gang i sin karriere. Hans største bragd er å ta Stuttgart opp i Bundesliga for to år siden.

Og det er litt av en oppgave. Med ett poeng på de første fire kampene i gruppespillet har Genk ingen muligheter til å ta en av de to øverste plassene, men med seier går man opp a poeng med RB Salzburg på tredjeplass.

Mistet toppscorer-tittelen

Motsatt oppgjør tidligere i høst ende med hele 6-2 til Salzburg, en kamp kjent mest for Braut Haalands hattrick.

Det var hans første tre mål av totalt syv så langt i dette gruppespillet, og med Robert Lewandowskis fire mål mot Røde Stjerne i går trenger nordmannen nok et hattrick for å tangere turneringens nye polske toppscorer.

Ikke usannsynlig, og vi har definitivt troen på at både han og Salzburg kan putte et par mål i kveld. Sander Berge og Genk er heller ikke ufarlig.

Derfor er vårt spilltips over 3.5 mål til oddsen 1.90 hos Unibet!