Spilltips: Norsk jubel i Budapest i kveld

Spilltips Ferencvaros Molde Champions League

Ferencvaros – Molde (3-3)

Groupama Arena, Budapest
Champions League-playoff, andre kamp

Med 3-3 i bagasjen er Molde klare underdogs i kveld. Vinneren av dette oppgjøret er klare for gruppespillet i Champions League. Er det Molde blir de det første norske laget i gruppespillet siden 2007/08, og første gang de selv deltar siden 1999/00.

Det ble en brutal start for Molde i det første oppgjøret på Aker stadion sist uke. Ungarerne var oppe i 2-0 til pause, men Molde snudde kampen, og så ut til å ta en imponerende 3-1-seier. Men med god hjelp av dommeren klarte Ferencvaros å ta med et godt 3-3-utgangspunkt hjem til Budapest.

Ferencvaros har ikke spilt kamp siden det oppgjøret, og står med to seire og én uavgjort på sine første tre ligakamper denne sesongen. Molde har et tungt 0-1-tap for Sandefjord på hjemmebane i beina, og hvilen hjemmelaget har fått før dette oppgjøret kan bli avgjørende.

Tokmac Nguen klarte ikke å finne nettmaskene i Molde, men står med fire ligamål og tre mål i Champions League-kvalifiseringen så langt. Den norske vingen er brennhet, og jeg har en fornemmelse av at han føler han har noe uoppgjort etter kampen i Norge. At han ikke ble tatt ut på landslaget denne gangen heller er nok en grunn for han til å ville vise seg frem for det norske publikummet i kveld.

Men selvsagt, gruppespillet i Champions League er den store guleroten for både han og Ferencvaros. Jeg tør ikke tippe resultat. Men jeg har troen på et Tokmac-show på Groupama Arena.

Tokmac Nguen-mål når som helst i kampen gir oddsen 2.80 hos Unibet.

PS, uansett hvordan det ender i kveld er Molde klare for gruppespillet i Europa League.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler