Celje Molde spilltips
Spilltips: Molde sikrer avansement i Slovenia under strenge koronaregler

  De regjerende norske mesterne har dratt til Celje i Slovenia for sitt neste hinder mot europeisk gruppespill, men spillerne får ikke se mye til den historiske og vakre byen. Det venter nemlig et strengt regime på reisen.

  Klubben har måtte reise med innleid charterfly, da det europeiske fotballforbundet (UEFA) ikke tillater vanlig rutefly på grunn av smittefare. UEFA dekker dog store deler av utgiftene knyttet til dette.

  I tillegg skal man bruke munnmind i store deler av tiden de er i landet, det blir minimalt med kontakt med mennesker utenfor klubben, de får ikke lov til å forlate hotellet og alle blir sjekket for korona flere ganger.

  Så får vi se om dette strenge regime gir troppen mer tid og ro til å forberede seg til kamp, eller om det er et uromoment som gjør spillerne mindre fokusert.

  Molde vant hele 5-0 mot finske KuPS på hjemmebane i den første kvalifiseringsrunden, mens Celje slo irske Dundalk 3-0 på nøytral bane i Ungarn.

  Etter en periode med flere tap var Molde tilbake i vinnersporet i Eliteserien i helgen, da Odd ble slått 2-0 på hjemmebane. Men enda er det en viss usikkerhet knyttet til troppen. Wolff Eikrem og Leke James har vært svake i det siste, og midtstopper Martin Bjørnbak er skadet.

  Celje har ikke rare erfaringen i Europacup-kvalifiseringer, og har langt færre tellende kamper på baken nå i sommer. Moldes odds er nok satt litt vel lav av bookmakerne, men vi tror stadig de regjerende norske mesterne sikrer seieren.

  I en eventuell tredje kvalifiseringsrunde blir Molde ikke seedet, og kan da møte lag som Celtic, Young Boys og Dinamo Zagreb.


 • Celje - Molde

 • Champions League-kvalik
  26. august
  18:00

  odds hentet kl 15:00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder