Spilltips: Dortmund sikrer avansementet i CL

spilltips Borussia Dortmund Lazio Champions League

Nest siste spillerunde i årets Champions League-gruppespill er i gang, og i Dortmund kan Erling Braut Haaland og co sikre seg avansementet til sluttspillet. Les hvorfor vi tror de fikser biffen her.

Borussia Dortmund – Lazio

Signal Iduna Park, Dortmund
Champions League, Gruppe F

Erling Braut Haaland scoret like så godt to mål i forrige ukes Champions League-kamp, når Club Brugge ble feid av banen med 3-0 på hjemmebane. Det plasserer nordmannen helt på toppen av toppscorerlisten i turneringen denne sesongen. Seks mål er ett mer enn det de tre påfølgende spillerne på listen har.

Men i helgen gikk det ikke like godt, hverken for Dortmund eller for Haaland. Nordmannen misset på en gigantsjanse når Borussia DOrtmund gikk på et svært overraskende 1-2-tap hjemme for Köln, som enda hadde til gode å vinne en ligakamp denne sesongen.

Også Lazio tapte sin ligakamp i helgen. Også 1-3. Og også på hjemmebane. Udinese stakk av med seieren, og sørget for at Lazio falt én plassering på Serie A-tabellen. De ligger nå på niendeplass med 14 poeng, ni poeng bak ligaleder Milan.

Dortmund har et fantastisk sprudlende ungt angrep, med Haaland i spissen, og har enda til gode å gå av banen målløs denne sesongen. Kun én gang har Lazio gjort det samme, og også her snakket vi om et angrep av ypperste klasse, med Immobile i spissen.

Jeg tror Dortmund fikser dette på hjemmebane, og dermed revansjerer 1-3-tapet på bortebane i den første gruppespillskampen. Men det to lag som «alltid» scorer, tror jeg ikke det blir noe anderledes i kveld.

Jeg går for hjemmeseier, pluss at begge lagene scorer, det gir oddsen 2.90 hos Betway.

Oddsboost på at Haaland scorer

Tror du vår norske stjernespiss putter i kveld?

Betway har skrudd opp oddsen på at Haaland scorer, fra 1.50, til 2.00.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler