Spilltips: Dortmund sikrer avansementet i CL

Nest siste spillerunde i årets Champions League-gruppespill er i gang, og i Dortmund kan Erling Braut Haaland og co sikre seg avansementet til sluttspillet. Les hvorfor vi tror de fikser biffen her.

Borussia Dortmund – Lazio

Signal Iduna Park, Dortmund
Champions League, Gruppe F

Erling Braut Haaland scoret like så godt to mål i forrige ukes Champions League-kamp, når Club Brugge ble feid av banen med 3-0 på hjemmebane. Det plasserer nordmannen helt på toppen av toppscorerlisten i turneringen denne sesongen. Seks mål er ett mer enn det de tre påfølgende spillerne på listen har.

Men i helgen gikk det ikke like godt, hverken for Dortmund eller for Haaland. Nordmannen misset på en gigantsjanse når Borussia DOrtmund gikk på et svært overraskende 1-2-tap hjemme for Köln, som enda hadde til gode å vinne en ligakamp denne sesongen.

Også Lazio tapte sin ligakamp i helgen. Også 1-3. Og også på hjemmebane. Udinese stakk av med seieren, og sørget for at Lazio falt én plassering på Serie A-tabellen. De ligger nå på niendeplass med 14 poeng, ni poeng bak ligaleder Milan.

Dortmund har et fantastisk sprudlende ungt angrep, med Haaland i spissen, og har enda til gode å gå av banen målløs denne sesongen. Kun én gang har Lazio gjort det samme, og også her snakket vi om et angrep av ypperste klasse, med Immobile i spissen.

Jeg tror Dortmund fikser dette på hjemmebane, og dermed revansjerer 1-3-tapet på bortebane i den første gruppespillskampen. Men det to lag som «alltid» scorer, tror jeg ikke det blir noe anderledes i kveld.

Jeg går for hjemmeseier, pluss at begge lagene scorer, det gir oddsen 2.90 hos Betway.

Oddsboost på at Haaland scorer

Tror du vår norske stjernespiss putter i kveld?

Betway har skrudd opp oddsen på at Haaland scorer, fra 1.50, til 2.00.

Spill her!