spilltips Borussia Dortmund Lazio Champions League
Spilltips: Dortmund sikrer avansementet i CL

  Nest siste spillerunde i årets Champions League-gruppespill er i gang, og i Dortmund kan Erling Braut Haaland og co sikre seg avansementet til sluttspillet. Les hvorfor vi tror de fikser biffen her.

  Borussia Dortmund - Lazio

  Signal Iduna Park, Dortmund
  Champions League, Gruppe F

  Erling Braut Haaland scoret like så godt to mål i forrige ukes Champions League-kamp, når Club Brugge ble feid av banen med 3-0 på hjemmebane. Det plasserer nordmannen helt på toppen av toppscorerlisten i turneringen denne sesongen. Seks mål er ett mer enn det de tre påfølgende spillerne på listen har.

  Men i helgen gikk det ikke like godt, hverken for Dortmund eller for Haaland. Nordmannen misset på en gigantsjanse når Borussia DOrtmund gikk på et svært overraskende 1-2-tap hjemme for Köln, som enda hadde til gode å vinne en ligakamp denne sesongen.

  Også Lazio tapte sin ligakamp i helgen. Også 1-3. Og også på hjemmebane. Udinese stakk av med seieren, og sørget for at Lazio falt én plassering på Serie A-tabellen. De ligger nå på niendeplass med 14 poeng, ni poeng bak ligaleder Milan.

  Dortmund har et fantastisk sprudlende ungt angrep, med Haaland i spissen, og har enda til gode å gå av banen målløs denne sesongen. Kun én gang har Lazio gjort det samme, og også her snakket vi om et angrep av ypperste klasse, med Immobile i spissen.

  Jeg tror Dortmund fikser dette på hjemmebane, og dermed revansjerer 1-3-tapet på bortebane i den første gruppespillskampen. Men det to lag som "alltid" scorer, tror jeg ikke det blir noe anderledes i kveld.

  Jeg går for hjemmeseier, pluss at begge lagene scorer, det gir oddsen 2.90 hos Betway.

  Oddsboost på at Haaland scorer

  Tror du vår norske stjernespiss putter i kveld?

  Betway har skrudd opp oddsen på at Haaland scorer, fra 1.50, til 2.00.

  Spill her!


 • Borussia Dortmund - Lazio

 • Champions League
  02. desember
  21:00
 • Dortmund vinner + Begge lag scorer

 • Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.