Spilltips: Atletico Madrid slår tilbake

atletico madrid salzburg spilltips

Atletico fikk seg en på tygga og ble feid av banen i forrige ukes kamp borte mot Bayern Munchen. I utgangspunktet ikke noe nederlag å reise fra Munchen uten poeng, men måten det skjedde på var selvsagt bekymringsverdig.

I hjemlig serie har Madrid-laget fått opp dampen. To strake seire og den fjerde på rad uten å slippe inn mål er sterkt. Totalt har de nå 3-2-0 og 10-1 i målforskjell. Den defensive organiseringen er jo en nøkkelfaktor for laget under Simeone som sjef. Hjemme i Madrid er de uhyre vanskelig å score mot, noe jeg tror Salzburg skal få merke.

En ny dimensjon

Offensivt har de hentet inn Luis Suarez. Noe jeg ser på som en kjempesignering og som garantert vil gi laget en ekstra dimensjon offensivt. Den tidligere Barcelona-spilleren har allerede funnet nettmaskene fire ganger på fem kamper for sin nye klubb.

Alt annet enn seier i denne kampen vil være et gedigent nederlag for Atletico. Da står de i så fall med enten 0 eller 1 poeng etter 2 kamper. Bayern er gruppefavoritt, men Atletico Madrid skal være en klar toer.

Salzburg har vært i en egen liga i Østerrike de siste årene. De begynner for alvor også å røre på seg i Europa, men nivået er likevel et godt stykke bak Atletico på sitt beste.

Salzburg startet med 2-2 mot Lokomotiv Moskva. Et resultat de var skuffet over. Nivåmessig er Atletico et godt stykke foran russerne, så ingen tvil om at Salzburg må heve seg flere hakk dersom de skal reise hjem med poeng i bagasjen.

Et revansjesugent Atletico vinner. H spilles til 1,79 i odds hos Unibet.