Spilltips: Målkåte Atalanta gir Paris Saint-Germain kamp om avansementet

Atalanta PSG spilltips Champions League

For noen, inkludert meg, er dette høydepunktet blant de fire kvartfinalene vi får de fire neste dagene. Atalanta har vært helt fantastisk hjemme i Serie A denne sesongen, med rekordhøye 98 mål på 38 ligakamper, noe som til slutt holdt til en tredjeplass på tabellen.

Nå møter de PSG, som kun har spilt to tellende kamper siden fransk fotball ble lukket ned i mars, finalene i de to franske cupene, som begge ble vunnet nå i sommer.

Franskmennene har i tillegg spilt fire treningskamper den siste måneden, som har resultert i null baklengs og imponerende 21 mål, mot habile motstandere som Le Havre, Waasland-Beveren, Celtic og Sochaux.

Atalanta avsluttet Serie A for snart to uker siden med å tape noe skuffende 0-2-hjemme mot Inter. Må dessverre klare seg uten storscorer Josip Ilicic, i tillegg til Pierluigi Gollini.

PSG har både Marco Verratti og Layvin Kurzawa ute med skader, mens Kylian Mbappé akkurat har blitt frisk nok til en plass på benken. Angel Di Maria står over på grunn av karantene.

Atalanta kommer fra en av de hardest rammede Corona-byene i Italia, Bergamo. Bortekampen mot Valencia i den forrige utslagsrunden blir også sett på som en av de største smittespredningene i starten av Corona-krisen i Europa. Nå skal laget spille for den lille, kriserammede byen, og det er ingen tvil om at PSG skal få kjempe om seieren her.

Bergamo-klubbens fotball er en garanti for mål, og selv om jeg er usikker på om det holder til avansement, er jeg sikker på at de kommer til å putte minst to. Så spørs det hvor mange nettkjenninger PSGs stjernegalleri sørger for.

Over 1,5 mål til Atalanta gir oddsen 2.25 hos bet365.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler