Spilltips: Ingen Messi i troppen når Barcelona gjester Sevilla i Copa del Rey

Sevilla barcelona spilltips

Barcelona vant hele 5-0 over Sevilla i finalen i forrige sesongs Copa del Rey. I år møtes de to lagene i kvartfinalene, og det er Sevilla som starter på hjemmebane først. Her er vårt spilltips til kveldens kamp.

Sevilla – Barcelona
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
Copa del Rey, kvartfinale – første kamp
Onsdag klokken 21:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Sevilla: Soriano; Mercado, Carrico, Gnagnon; Promes, Vazquez, Mesa, Banega, Vidal; Munir, Ben Yedder
Fravær: Nolito

Barcelona: Cillessen; Semedo, Pique, Vermaelen, Alba; Rakitic, Busquets, Vidal; Boateng, L Suarez, Coutinho
Fravær: Dembele, Rafinha, Umtiti

Spilltips: Sevilla vinner

Barcelona har vært det klart sterkeste laget i La Liga så langt denne sesongen, og ser ut til å toge inn til sin andre ligatittel på rad. Etter 3-1 over Leganés i helgen leder Barcelona ligaen med fem poeng ned til Atletico Madrid, og hele 10 poeng ned til erkerivalene Real Madrid.

Sevilla på sin side står nå med fire ligakamper uten tre poeng, og i helgen ble det et ikke alt for overraskende 0-2-tap borte for Real Madrid. Dermed passerte hovedstadslaget dem på tabellen, og Sevilla har nå falt fra i tittelkampen og befinner seg på fjerdeplass, 11 poeng bak ligaleder Barcelona.

Men Barcelona er sjelden god i utekampene i Copa del Rey, og er vant med å måtte avgjøre det på hjemmebane i den andre kampen. Denne kampen er ikke annerledes, og Barcelona stiller uten Messi i troppen.

Det kan bety ny innlånte Kevin-Prince Boateng fra start, uten at vi tror det hjelper gjestene. Vi tror Sevilla får seg et løft og snur trenden med seier over Barcelona i kveld. Det gir fine 2.75 i odds hos Unibet.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler