Levante tok første stikk forrige uke – Barcelona må vinne i kveld

Camp nOU bARCELONA

Barcelona har vunnet Copa del Rey hele fire sesonger på rad, men er i stor fare for å bli slått ut av Levante i 8-delsfinalen, må vinne i kveld for å avansere. Her er vårt spilltips til kampen.

Barcelona – Levante
Camp Nou, Barcelona
Copa del Rey, 8-delsfinale
Torsdag klokken 21:30

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Barcelona: Cillessen; Semedo, Murillo, Lenglet, Alba; Vidal, Busquets, Alena; Dembele, L Suarez, Messi
fravær: Rafinha, Umtiti, Samper, Vermaelen

Levante: Aitor; Postigo, Chema, Cabaco; Coke, Prcic, Campana, Simon; Rochina; Mayoral, Boateng
Fravær: –

Spilltips: Begge lag scorer

Levante kommer til Camp Nou med stor selvtillit etter seieren for en uke siden, og laget presterer generelt godt også i ligaen. Faktisk er det bare tre lag som har scoret flere ligamål enn dem så langt, deriblant Barcelona.

Men det blir ikke bare mye offensive mål når Levante spiller fotballkamper, også bakover snakker vi om høye nummere, kun tabelljumbo Huesca har sluppet inn flere ligamål så langt.

Og med Barcelonas 53 ligamål på beskjedne 19 ligakamper vet at det alltid blir mål når katalanerne spiller kamp. Vi håper og tror på en kamp der begge lag går offensivt ut, og at vi får minst et mål fra begge klubbene, dog blir det trolig ett par ekstra for hjemmelaget.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler