Spilltips til dagens Premier League-oppgjør mellom Burnley og Chelsea

Det er nok ikke mange som hadde trodd deg om du før sesongen sa det kun skulle være åtte poeng mellom regjerende mester Chelsea og Burnley når det gjensto fire serierunder.

Men det er altså status før oppgjøret de to klubbene i mellom i kveld på Turf Moor. Med seier vil Burnley gå forbi Arsenal og klatre til en femteplass på tabellen, og ta et stort steg mot å spille Europacup-kvalifisering i sommer.

For Chelsea sin del er det enda håp om å ta igjen Tottenham som for øyeblikket innehar den viktige fjerdeplassen. Den gir Champions League og uten det kan ikke Chelseas sesong kalles annet enn mislykket.

Avstanden før dagens kamp er åtte poeng, men Chelsea har en kamp til gode på rivalene fra lenger nord i London.

Lagnyheter

Scott Arfield, Steven Defour, Ben Mee og Robbie Brady er utilgjengelig for Burnley mens Georges-Kevin N’Koudou og Jon Walters er usikker frem mot kampstart.

Chelsea-boss Antonio Conte må klare seg uten venstreback Marcos Alonso som har fått en tre-kampers karantene for den stygge taklingen på Shane Long i helgen. Danny Drinkwater har pådratt seg en lyskeskade og David Luiz rehabiliterer fortsatt kneet sitt.

Forventede lagoppstillinger

Burnley: Pope; Ward, Long, Lowton, Tarkowski; Westwood, Cork, Gudmundsson, Lennon; Barnes, Wood

Chelsea: Courtois; Christensen, Azpilicueta, Cahill; Emerson, Zappacosta; Kante, Hazard, Fabregas, Willian, Pedro; Morata

Spilltips til kampen

Burnley har vunnet hele fem kamper på rad og er faktisk Premier Leagues formlag nummer én for øyeblikket. Chelsea på sin side har kun vunnet to av sine siste fem, men hadde et meget sterkt comeback mot Southampton i helgen.

Chelsea er nok svært sugen på å revansjere tapet på hjemmebane i åpningskampen denne sesongen, og skal også være det beste laget av de to. Derfor går vi for Chelsea-seier i kveld, og enda muligheter for å se Chelsea i Champions League neste sesong.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder