Weserstadion Werder Bremen
Spilltips: Leverkusen melder seg på i kampen om CL-plass

  Bayer Leverkusen kan krype opp i ryggen på fjerdeplasserte RB Leipzig ved seier, mens Werder Bremen kan drifte enda nærmere stupet ned til 2. Bundesliga når de to klubbene møtes på Weserstadion i kveld.

  Kveldens kamp avslutter den 26. serierunden i årets Bundesliga, den første runden som er spilt siden midten av mars på grunn av korona-krisen. De resterende lagene spilte sine oppgjør lørdag og søndag, og lørdag ga Freiburg Leverkusen en hjelpende hånd da de holdt RB Leipzig til 1-1 på bortebane. Dermed er Bayer Leverkusen nå fire poeng bak Leipzig på fjerdeplass med en kamp til gode.

  På Esprit Arena i Düsseldorf endte det 0-0 mellom Fortuna Düsseldorf og  tabelljumbo Paderborn. Førstnevnte har fem poeng mer enn Werder Bremen på plassen over mens Paderborn er ett poeng bak på plassen under. Werder Bremen med kveldens kamp og en hengekamp mot Eintracht Frankfurt to kamper mindre spilt enn tabellnaboene.

  Forventede lagoppstillinger

  Werder Bremen: Pavlenka - Veljkovic, Vogt, Moisander (k) - Gebre Selassie, M. Eggestein, Sahin, Friedl - Bittencourt, Selke, Rashica

  Fravær: Ludwig Augustinsson er ute med en muskelskade, Davy Klaassen er suspendert og Claudio Pizarro er ute med en lårskade.

  Bayer Leverkusen: Hradecky - Tah, S. Bender, Tapsoba - Weiser, Baumgartlinger, Aranguiz, Wendell - Bellarabi, Diaby - Havertz (k)

  Fravær: Lars Bender er ute med en fotskade.

  Spilltips: Bayer Leverkusen vinner målfattig kamp

  B + under 2.5 mål gir oddsen 5.40 hos Unibet!

  Werder Bremen er som nevnt på full fart mot nedrykk, mens Bayer Leverkusen har fått vann på møllen i deres håp om en plass i Champions League gruppespill neste sesong. Det har gått over to måneder siden forrige gang de to lagene spilte kamp, så vi kan ikke ta alt for mye hensyn til form.

  Men at Werder Bremen-troppen ikke har hatt de negative tankene gnagende i bakhodet de siste ukene er tvilsomt. Bayer Leverkusen kommer til dette oppgjøret i visshet om at Freiburg hjalp dem lørdag, og en seier fører dem opp ett fattig poeng bak fjerdeplassen. Det tror vi de utnytter, i en kamp som kommer til å være jevn, nervepirrende og neppe særlig målrik.


 • Werder Bremen - Bayer 04 Leverkusen

 • Bundesliga
  18.05.2020
  20:30
 • Gjestene vinner + Under 2.5 mål

 • Bayer Leverkusen styrer mot CL. Mens Werder Bremen får nok et spark i retning 2. Bundesliga

 • Odds hentet klokken 15.00

  Regler og vilkår gjelder | 18+ | Odds kan endre seg.

100% opp til 1000 kr

1. Scandibet

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 rk i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 3000 kr

4. Leo Vegas

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder